Kezdőoldal » Utazás » Európa » S. O. S. Aupairek, akik...

S. O. S. Aupairek, akik Svájcba dolgoztak, nektek kellett valamilyen paoir? Engedély vagy csak útlevél?

Figyelt kérdés
Van egy csalad aki nagyon szimpatikus es kimehetnek hozzajuk aupairnek dolgozni fel ecre, de nem tudjuk milyen papirok kellenel kozza... Ha van valakinek barmilyen tapasztalata szivesen vennem, ga leirná! :)

2012. dec. 21. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Èn angliában voltam és nekem annak idején a határon ütötték bele az útlevelembe + ott elmondták hogy hova forduljak ha baj van. hogy biztosítva vagyok stb...

Szerintem ezt a helyi bevándorlási hivatalnál kell megkérdezni, tuti ök felelösek érte. A család hívja fel a helyi auslandbehördét és ök segítenek. Mindenképpen tegye meg mert így leszel csak biztosítva.

2012. dec. 21. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Svájc nem EU, oda nem lehet csak úgy odatoppani, munkavállalási és tartózkodási engedélyt kell kérned.
2012. dec. 21. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

aupairworld.net -en fent van minden info,országonként!

de azt hiszem nem kell engedély

2012. dec. 26. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2012. dec. 27. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!