Manchesterben magyar családoknál, vagy ahol magyarok dolgoznak, tud nekem munkalehetőséget ajánlani?
3. hete jöttem ki Magyarországról, míg a nyelvet meg nem tanulom nagyon nagy szükségem lenne addig is munkára!!
Tud valaki segíteni?
Címem. gabicamolnarne@freemail.hu
Már írtál ki kérdést, Akkor is válaszoltam, és kérdeztem miért nem segítenek azok akikhez kimentél??
Igaz én nem Manchesterben lakom, de voltam már ott. Jó nagy város. A központban bent a vásárló utcában van egy csomó munkaközvetítő iroda. Menj be mindegyikbe, és ad le a CV-t. Mond hogy bármi melót elvállalsz. Vagy nézz körül más városokban, településeken. Hátha van valami..
Kérlek mond már el nekem, hogy milyen céllal, hogy mentél ki??? Én a barátnőmet aki szintén nem tud angolul csak úgy tudtam rábeszélni, hogy garantáltam neki melót. Én vittem be a munkahelyemre dolgozni..(ő is 3 hete jött ki) Nyelvtudás nélkül csak úgy szabad kimenni külföldre ha van valaki aki fix munkát tud adni.. Segítség nélkül nem szabad..
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!