Nády Gáma kérdése:
Veszélyes Pozsony a Magyar turistákra?
Figyelt kérdés
Szeretném megnézni a Pozsonyi adventi vásárt. Szerintetek meg merjek -e szólalni magyarul?2012. nov. 14. 16:44
1/9 anonim válasza:
én 2005-ben voltam, és akkor még nem volt az. Viszont akkor is volt olyan hogy a bácsika elkezdett velünk üvöltözni a buszon. Feltételezem most rosszabb
2/9 anonim válasza:
Nem veszélyes hely szerintem, én 2009-ben voltam utoljára. Ha el akarod kerülni, a konfliktust kérdezz először angolul vagy németül (ha beszélsz valamelyik nyelven), és csak akkor válts magyarra, ha azt nem beszélik.
3/9 mmT válasza:
én 2O1O-ben többször voltam. nagyot sétáltunk, éterembe mentünk, buszoztunk, buli is volt a téren, végig magyarul beszéltünk, nem volt gond. amúgy is sokan vannak magyarok.
aki "magyar ellenes hülye köcsög" (bocsánat a kifejezésért) az szerintem már messziről megismerkszik ellenszenves megjelenéséről. a ilyenek közelében max csendben maradtok.
jó szórakozást!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat.
2012. nov. 15. 20:07
5/9 anonim válasza:
Sajnos nagyon is veszélyes Pozsony!!
Mert úgy bezabáltunk a knédliből, hogy nem győztük inni azt a veszélyesen jó sörüket!!!
(Amúgy minden második ember tud magyarul.)
6/9 anonim válasza:
Persze, mindenképpen. Sajnos nagyon kevés magyar él már ott a kitelepítések miatt, de sok szlovák is tud magyarul valamennyire. Egyébként nem veszélyes Pozsony.
7/9 Nikka97 válasza:
Pozsonyban nincs sok magyar, de ne parázz :) Ajánlom a kofolát. nehogy ne próbáld ki! :D Szlovákiába születtem és iádom a KOFOLÁT :D
8/9 anonim válasza:
Azért emlékeztetnélek titeket,hogy Szlovákia Magyarországhoz tartozott és így valamelyest ők is magyarok,szerintem nekik kéne félni tőlünk.
9/9 anonim válasza:
Én is Szlovákiai vagyok,80 Km-re lakom Pozsonytól,lehet hogy sokan tudnak magyarul de ha nem muszáj ne beszélj magyarul,inkább angol vagy német. :) Ja és én is nagyon szeretem a KOFOLÁT,jelenleg is azt iszom. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!