Milyen gyógyszereket vigyünk magunkkal görögországi nyaralásunkra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 14:48
1/5 anonim válasza:
Hasmenésre, székrekedésre, lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, ragtapaszt,
2/5 anonim válasza:
És még napégés ellenit is, pl Fenistil gél. Lehet görcsoldót is, sose lehet tudni, és sebkezelő kenőcsöt is. Fertőtlenítő törlőkendőt, bár az nem gyógyszer.
3/5 anonim válasza:
Mindegy hova mentek, én ezt szoktam.
Fájdalom csillapító
Láz Csillapító - mindkettöböl olyat amit amúgy is használtok ha betegek vagytok
Seb fertötlenítö, sebtapasz, kötszer
Torokfájásra valami gyógyszeres cukorka
Viszketésre krém (fenistil)
ègésre spray (pantenol, ez a napleégésre is jó)
ès kalciummuscut (remélem jól irom)ez az alergiára jó, vagy is méhcsipés okozta fulladásra (soha nem tudhatod, hogy mikor lesz fulladásos rohamod töle)vagy egyéb nem ismert bogár állat növény alergiás reakciójára, pl még a szunyogcsípéseket is enyhíti, ha fulladás lép fel akkor meg kell inni, ha a bör pirososdik ki akkor be kell vele kenni.
4/5 anonim válasza:
Herpesz elleni krém, melegben a tengervíztől esetleg kijöhet. A többit már leírták.
5/5 anonim válasza:
Ha nem bízol a görögökbe akkor az előbb leírtakat,ha bízol akkor ott van orvos is meg gyógyszer tár és ott inden ilyet megtalálsz. Tudom volt már szügséghelyzetés ráadásul még valahol magyarul is beszélnek. Mondjuk ez csak Nei Pori meg Platamonas de szerintm máshol is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!