Mit érdemes vinni, mit nem, stb. egy hetes makrigialosi (Paralia) nyaralásunkra?
Figyelt kérdés
egy hétre megyünk, busszal, szeptember első hetében a párommal. tudom, hogy még messze van, de már olyan izgatott vagyok - még sose voltam tengerparton! tanácsok kellenének, mit érdemes vinni, mit ott venni, mire figyelni, milyen idő várható, stb.? (főleg olyanokra gondolok, ami alapból nem biztos, hogy eszébe jut az embernek) előre is köszi!2009. jún. 16. 13:39
1/4 anonim válasza:
Azt javaslom neked, hogy tegyél ki egy papírt pl. a hűtő ajtajára és ha valami eszedbe jut írd fel rá! Én így szoktam és nem is marad itthon semmi!
Amit a ruhákon kívül érdemes:
- telefontöltő
- aksitöltő fényképezőhöz
- gyógyszeres készlet (fejfájás, hasmenés, hasnemmenés, láz esetére)
- kisméretű táska a csavargáshoz
- eü. dolgok (tampon, betét)
- naptej és leégésre valami
- útikönyv
Amit szerintem ne:
- ásványvíz (közel annyiba kerül, mint itthon és a buszon csak a helyet foglalja)
- mosószer (kevesebb cuccot vihetsz ha kint veszel egy kis mosószert, átöblíted a dolgokat)
- gyékény, polifon (kint olcsó)
ÚTLEVÉL VAGY EGYÉB IGAZOLVÁNY!
+ utasbiztosítás!
2/4 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget :) hasznos volt
2009. jún. 16. 19:55
3/4 anonim válasza:
Mi is megyünk Makrigialosra, ugyanigy busszal. Megkérdezhetem, hogy a Campus Club utazási irodával mentek?
4/4 A kérdező kommentje:
nem, mi a questor travellel megyünk
2009. aug. 3. 19:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!