Melyik poggyászba tehetem a gyógyszereket az easyJet szabályzata szerint?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát és fájdalomcsillapítót vinnék magammal, egyébként egyik se kell a repülőút ideje alatt, de azt se szeretném, ha kidobnák a poggyászból, vagy velem dobatnák ki a kézipoggyászból. Az easyJet oldalán talált leírást úgy értelmeztem, hogy orvosi igazolás kell ahhoz, hogy gyógyszer legyen nálam, ez tényleg így van? Bocs ha buta kérdés, de még soha nem ültem repülőn, az easyJetnek pedig mintha nem lenne ügyfélszolgálata, legalábbis nem találtam telefonszámot...2011. júl. 11. 22:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond ha felviszed
2/2 anonim válasza:
Szia. Én utaztam easyJettel Ferihegyről-London-Gatwickre. Mi is vittünk magunkkal gyógyszert még orrsprayt is. Az átvilágításkor nem kérdezték, hogy van-e nálunk gyógyszer. De én is úgy tudom angliai ismerősöktől, hogy orvosi igazolás kell hozzá. Egyébként a poggyászokat nem nyitják ki csak egy futószalagon mennek át. Nekünk nem csipogott a gyógyszer miatt. De azért még nézegess ezekről információkat. Ha bármilyen kérdésed lenne easyJet utazással kapcsolatban akkor írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!