Szerintetek ki kell fizetnem a kézipoggyász költségét?
Figyelt kérdés
A Wizzair bevezette, hogy különbséget tesz kicsi és nagy kézipoggyász között. Amikor én foglaltam a repjegyemet kb 2 hónappal ezelőtt, akkor ilyen még nem létezett, de attól tartok, hogy a kapunál mégis kifizettetik velem. Vajon a régebbi foglalásokra is vonatkozik ez az új extra költség (lehúzás)?2012. nov. 26. 15:09
1/4 anonim válasza:
Ha akkor foglaltad a jegyedet, amikor ez a szabály még nem volt bejelentve, akkor természetesen rád még nem vonatkozik ez az új szabály.
2/4 anonim válasza:
Neked még nem kell, benne volt a tudósításokban
korábban vetted a jegyet, mint a szabály nyilvánosságra hozása, így rád nem vonatkozik még
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Holnap reggel repülök, és már nagyon aggódtam, a Wizzair-nél pedig nem vették fel az ügyfélszolgálaton a telefont.
2012. nov. 26. 16:56
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt. Elvileg a beszállókártyádon is szerepel és úgyis azt nézik! Én is repültem már ilyen régen vásárolt jeggyel, vihetsz nagyot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!