Repülőre a kézipoggyász mellé egy pl. övtáskát/válltáskát lehet vinni?
Amiben pl. az útlevelem, az irataim, a mobilom, az mp3 lejátszóm, az aszthma gyógyszereim és a pénztárcám van kéznél.
Továbbá laptopot és töltőket felengednek kézi poggyászban?
Nálam mindig volt egy nagyobb övtáska, bár a felsőm eltakarta, így nem látták beszálláskor.
Laptopot is felvihetsz, de vagy be kell férjen a kézipoggyászodba, vagy külön csomagnak számít amiért fizetni kell.
1. vagyok, a 2-ra ne hallgass!
Én is mindig fapadossal utaztam (Ryanair, Wizzair), mindig volt nálam a hátizsákomon kívül övtáska.
Átvilágításkor betettem a hátizsákomba, majd a derekamra visszacsatoltam.
Ha beszálláskor a felsőd alatt van, vagy felette, de a kabátod összezárod, vagyis, ha nem látszik, akkor senki nem is fog szólni.
A repülőn pedig már nem rejtegettem, sosem szólt senki, pedig legalább 20-szor repültem már így az elmúlt években.
A második válaszolónak van igaza!
Az, hogy Te eltakartad és nem vették észre az egy dolog, attól még hivatalosan csak 1 db kézipoggyász lehet.
Persze,a repülőn,már senki nem foglalkozik ezzel,nem is a feladatuk.
Én azt tanácsolnám,hogy lehetőleg hagyj helyet neki a kézipoggyászban.Reptéri munkatársakon is múlik mennyire nézik be a csomagokat,az elmondható,hogy a Wizz/Ryanairnél nézik a kézipoggyászok számát és méretét.Ha elrejted egy pulcsival lehet nem tűnik fel senkinek,de ha mégis,legyen hely a kézipoggyászodban,ahova be tudod rakni,így gond nem lehet.
Laptop és töltő is lehet a kéziben,sőt nem is ajánlom,hogy a feladandóba rakd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!