Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a bevándorlókat?

Figyelt kérdés
Szerintem nem kéne őket kiközösíteni,mert ha egy művelt,jó szakmával rendelkező bevándorló érkezik,az könnyebben asszimilálódik,ha pedig egy ilyennel ellenkező,akkor az is jó,mert elvégzi a kulimunkát,amit egy helybéli nem végezne el.
2012. nov. 9. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Én szeretem a bevándorlókat.
2012. nov. 9. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha téged is ki rúgott volna egy román a munkahelyedről kíváncsi lennék szeretnéd e őket továbbra is.
2012. nov. 9. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sok angol kollégám van, ő szerintük csak a szakképzett és nyelvet jól beszélőket kellene beengedni, nem pedig mindenkit, aki él és mozog. Bevándorló és bevándorló között is van különbség! Mert én, aki egy irodában dolgozom itt Londonban, adózok, hasznot hajtok a cégnek, nem veszek igénybe segélyt és hasznos tagja vagyok a társadalomnak, ellenben egy kukagyújtogató, 4 gyerekét segélyekből nevelő ember nem!
2012. nov. 9. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Fúúú, annyit tudnék mesélni,hogy bele sem kezdek. Csak annyit mondok: Mindennek van oka.

Másfelől pedig nincs olyan ember,hogy bevándorló. Vagy Pista meg Jóska, meg Ungabunga, de bevándorló nincs. És én Pistát meg Jóskát meg Ungabungát fogom utálni vagy szeretni azért, amit csinálnak és nem azért, mert gyüttek.

2012. nov. 9. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a bavándorlókról írom a szakdolgozatomat és bizony sokan hiszik, hogy ha valaki dolgozni megy, adózik azt nem utálják a segélyt igénylőt meg igen. De ez nem feltétlenül igaz. Sokan pont azokat gyülőlik akik dolgoznak, mondván, hogy elveszik a munkát. A menekülteket pedig jobban elfogadják, főleg azok akik tisztában vannak azzal, hogy milyen körülmények között éltek a hazájukban. Az ugynevezett humanitárius befogadás sokak szerint nagyon fontos, mert igazából segítenek az illetőnek.

A másik pedig, hogy a legtöbb nyugati ország nem beolvasztani akarja a külföldieket a saját kulturájukba, hanem a cél, hogy a saját kulturát megőrizve legyenek hasznos tagjai a társadalmuknak.

2012. nov. 9. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Én bevándorló vagyok, méghozzá Angliában. Nem érzem, hogy utálnának, sőt mindig kedvesen rákérdeznek az akcentusomra. A sarki tescóban nem undorral adja a pénztáros a visszajárót, a bankban ugyanúgy bánnak velem, mint bárkivel, huligánok se próbáltak még megverni, a lakásomat se dobálják vécépapírral. De végülis miért utálnának? Dolgozom, vásárolok, pörgetem a gazdaságot, adót fizetek, számlákat rendesen fizetem, segélyt nem kapok.
2012. nov. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!