Wizzaires repülőutaknál bevezették, hogy a nagy kézipoggyászért fizetni kell, viszont én már korábban lefoglaltam a jegyem, mikor még nem kellett érte fizetni. Ezesetben marad, hogy ingyenes, vagy utólag kell érte fizetni?
Mar nagyon reg bevezettek. Mikor foglaltad azt a jegyet?
Nem hiszem, hogy elotte, de ha megis akkor neked ingyen van a feladott.
" Október 24-tól a Wizz Air teljes hálózatán belül* új kézipoggyász-kezelési szabályzat lép életbe, amelynek célja, hogy az utasokat kisebb kézipoggyásszal való utazásra ösztönözze, így utasaink hozzájárulnak a gördülékenyebb, gyorsabb beszálláshoz. "
szerintem október 24. az nem volt olyan rég ;)
amúgy több, mint 3 hónapja foglaltam a jegyem
Azért nem olyan régen vezették be, pontosan 1 hónapja. (Szerintem elég életszerű, ha valaki 1 hónappal vagy még több idővel előre megveszi a repülőjegyét. Pláne fapadosnál, ami így legolcsóbb...)
Az új kézipoggyász-kezelési szabályzat a 2012. október 4-én vagy azután foglalt, 2012.
október 24-i vagy későbbi indulású járatokra vonatkozik. Amennyiben 2012. október 4-e
előtt foglalta le a járatot, díjmentesen felvihet a gépre egy nagyméretű kézipoggyászt.
#4 ! ez a honlapon van leírva ? mert egész délelőtt böngésztem az oldalt, de ezt a részt valahogy nem találtam meg, vagy csak furcsa mód elkerülte a figyelmem!
mindenesetre köszönöm ! :)
Igen az oldalukon van, itt a link:
wizzair.com/static/downloads/bagfaq_hu.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!