Kezdőoldal » Utazás » Európa » A kézipoggyászért nem kell...

A kézipoggyászért nem kell fizetni, csak a feladott bőröndért? Ha csak kézit viszek magammal, akkor a hajvasalót, fogkrémet, testápolót beletehetem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A
2010. ápr. 11. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:

A feladott poggászért se kell fizetni, ha nem léped túl a megengedett keretet. Fogkrémet, testápolót felviheted, a hajvasalót nem tudom.

Bocsi az előzőért

2010. ápr. 11. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen légitársasággal utazol.

(Ha Malévvel, akkor a Poggyászoknál nézd meg, mik a szabályok: [link] )

2010. ápr. 11. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:
A ryanarrel utazom és mivel csak 4 napra megyek Angliába elég lesz a kézi is! Köszi az eddigi válaszokat!
2010. ápr. 11. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem testápolót, fogkrémet nem vihetsz fel a gépre. Ezt onnan gondolom, hogy egy barátnőmnek a szájfényébe is belekötöttek! Hajvasalót felvihetsz, hiszen ez műszaki cikknek számít, de azért olvasd el a szabályzatot! Wizz air-nél lehetett anno, hajszárítóm is ott volt.
2010. ápr. 11. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, és kézipoggyászért nem kell fizetni, míg fapadosoknál feladottakért általában igen.
2010. ápr. 11. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Értesültem róla ,hogy ha a testápoló, meg a fokrém belefér az 1 literbe akkor elvileg fel lehet vinni! mert ugye a megengedett folyadék az 1 liter. muszály lesz felvinnem,anélkül nem mehetek el:)
2010. ápr. 12. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Angliában is lehet kapni fogkrémet elég olcsón..

Egyébként olyan kis tubus(utazós) az még felmehet ha bontatlan..De ha ragaszkodsz hozzá akkor tedd be,majd úgyis kidobják,ha nem lehet..A Raynair elég komolyan veszi az ilyeneket.Náluk kell fizetni a feladott csomagért.(a kézipoggyászért nem)

Még valamit.Ha végképp nem tudod eldönteni,akkor pakold meg a kistáskát amivel akarod,és a reptéren amikor kint vagy szinte méterenként hatalmas táblákkal tudatják,hogy mi lehet a kézipoggyászban..Ha úgy látod,hogy sok "tiltott dolog" van benne akkor még van időd kipakolni,és a kísérődnek oda adni,hogy ne vesszem kárba..de minden illatszeres dolgot olcsón megkapsz Angliában is..

2010. ápr. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!