Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nem fognak bennünket "szétvála...

Nem fognak bennünket "szétválasztani"?

Figyelt kérdés

A tapasztalatokra volnék kíváncsi. Repülünk férjemmel + 3 éves + 15 hónapos gyermekeinkkel. A picike ugye az ölemben ül majd, így 3 ülést foglalunk el. Mekkora esély van arra, hogy nem tudunk egymás elé/mögé ülni?

Nem vettem elsőbbségi beszállást, vagy kellett volna??

Nem szeretném, ha távolabb kellene ülnünk egymástól...

2012. okt. 19. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem szeretnéd, akkor vegyél helyjegyet, vagy elsőbbségi beszállást, mert egyébként semmi sincs garantálva. Azért jó eséllyel lesz helyetek egymás közelében, de ugye ez sokmindentől függ.
2012. okt. 19. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
67%

A kisgyerekesek elsokent szallhatnak a buszra ami kiviszi a gephez az utasokat. Ha eloszor szallsz fel a buszra akkor utolsonak fogsz abbol kiszallni, hacsaknem trukkozol es kimaszol az ajto melle. Ha csapra all be a gep, akkor kiralysag van, mert lehet menni egybol a gepbe. (de en meg fapadossal nem utaztam ugy, hogy csapra allt volna be)

Szall szerintem buszos lesz ez a jarat is.

PS: a gep hatso ajtajat kevesebben hasznaljak, szalljatok fel ott, es mindenkinek egymas mellett lesz a helye

2012. okt. 19. 17:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Na ilyen egy igazán hasznos válasz ! Nagyon rendi vagy!!! :-)Köszönöm!
2012. okt. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!