Hova mennétek el/vissza szívesebben? Finnország vs. Spanyolország
Figyelt kérdés
Finnországba télen, túrázni a havas tájakon, el látogatni lappföldre, rénszarvas szánon utazni, csodálni a karácsonyi fényeket stb..
vagy,
Spanyolországba nyáron, süttetni magad a tengerparton, a tenger hullámaiban fürödni, sétálgatni a hatalmas sétáló utcákon esténként és koktélokat inni stb...
2009. júl. 29. 13:48
1/12 anonim válasza:
Egy hónap múlva Finnországba költözöm, úgyhogy részemről ez el van döntve. Utálom a meleget...
2/12 anonim válasza:
Finnország sokkal jobb nyáron, nincs dög meleg, nagyon szép ország, imádtam ott lenni. És tervezem hogy még vissza fogok menni. Spanyolország nem érdekel különösebben, bár egyszer megnézném.
3/12 anonim válasza:
Én inkább Spanyolországba mennék. Bírom a meleget és csodás ott a tengerpart:)
4/12 anonim válasza:
Én Spanyolországra mennék. Kedvenc országom, így nem is kérdés. :]
5/12 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocsi...*Spanyolországba. :D
6/12 anonim válasza:
Spanyol. De csak a sétáló utca miatt!
7/12 anonim válasza:
Én a legszívesebben Japánba mennék, mert ugye animés vok és legalább beillene egy animés mangás körútnak!
8/12 anonim válasza:
Spanyool!!!Imáádomm<33 de finnországot is kipróbálnám:D
9/12 anonim válasza:
Spanyolországba voltam, hát nekem annyira nem tetszett.
Finnország egy nagy álom számomra, úgyhogy egyételmű.:)
10/12 A kérdező kommentje:
Finnország nekem is álom, mivel imádom a hideget, telet, és lappföldre is el szeretnék menni.
Spanyolországban voltam már,és azt is imádtam viszont.de teljesen más.
2009. aug. 21. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!