Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Madrid? Vélemények,...

Milyen Madrid? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Milyen a hangulata, látványosságok, az emberek, a boltok, az árak? A RealMadrid stadionját érdemes meglátogatni? Budapesthez képest milyen?

2012. aug. 31. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tavaly munka miatt kinn voltam egy hónapot és imádtam!!!!

Tisztább és rendezettebb, mint Budapest, élnék ott, ha nyáron nem lenne 50 fok...igaz itt is 40 van...

A RealMadrid stadionjában én személy szerint nem voltam, de néhányan a csoportból elmentek, nekik tetszett.

Én a Parque de Retirot jártam be, a belvárost, ott elég, ha csak sétálgat az ember, eszik tapasokat a 100Montaditos-ban, vagy a Museo de Jamon-ban, lehet múzeumba is menni (Prado)....Voltunk egy vezetett madridi sétán is, ami közben színházi előadást tartottak. Az árak magasabbak, mint itthon. Az emberek mindenféle nemzetiségűek.

2012. aug. 31. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyobb, mint Budapest. Mint egy óriás gyarmatbirodalom nagyvárosa. Vannak régi részei szép épületekkel, terekkel, múzeumokkal, rengeteg műkinccsel és művészi értékkel. Vannak modern és ipari negyedei, akárcsak nálunk, csak nagyobb léptékben. És van lepusztult része is. Az emberek kedvesek és temperamentumosak, a déli emberek szokásainak megfelelően. Ma talán kissé nyűgösebbek, ahogy nálunk is.

Az árak széles sávban mozognak, átlagban kicsit drágább az élet.

Minden attól függ, mit szeretsz. Ezt más ember nem tudja megmondani helyetted. De összességében biztos, hogy kihagyhatatlan.

2012. aug. 31. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is csak ajánlani tudom.

Az egyik állatkertben pl. előre bejelentkezés után lehet fókákkal is úszni, hihetetlen élmény.

A többit már leírták előttem. Hangulatos, tiszta...

2013. febr. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!