Norvégiában jó az életszínvonal? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy ő az első helyezett az Emberi Fejlttségi Indexen,de tudnom kéne más emberek tapasztalataiból,hogy tényleg kiérdemli.2012. aug. 18. 23:45
1/6 anonim válasza:
szerintem svedorszagban, daniaban, norvegiaban es finnorszagban kimagasloan jo eletszinvonalon elnek az emberek. megfelelo kepzettseggel erdemes odamenni, felteve ha az ember beszeli a nyelvuket.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy olyan 1,5 millió az átlagkereset.
Azt hiszem ez elég sok mindent elárul, bár gondolom az árak sem lehetnek olcsóak.
3/6 anonim válasza:
A svédeknél élek, de jópárszor jártam már a szomszédoknál. Jó az életszínvonal, de a nyelvet tudni kell, kivétel néhány szakma. Az árak borsosak, és készülj fel egy teljesen más időjárásra is.
5/6 anonim válasza:
Tényleg az egyik legfejletteb ország Európán belül. nekem egy volt csoporttársam kiment erasmus ösztöndíjjal, kint találta meg a párját azóta kint ragadt(filmbe illő történet bébiszitterkedést vállat, és beleszeretett a gyerekek apukájába(elvált férfi), szóval egy csapásra lett két gyermeke is a párja mellett
6/6 szofi2009 válasza:
Ha csak az életszinvonal számit akkor ne tartson vissza semmi. Azt mindenki elfelejti hogy ez nem szokott vonatkozni a bevándorlókra( kivéve néhány szakmát, akire nekik szükségük van). Nem egyszerü kibirni a hideget és sötétséget és rohadt unalmas is. Gyakorlatilag nem történik semmi mindenki otthon ül.Szükségük is van a pénzre mert néhány alkalommal muszály elutazni nyaralni valami melegebb éghajlatra máskülönben az ember becsavarodik. Az átlagos bevándorlók viszont ritkán tudnak jo munkához jutni ugyhogy ez az életszinvonal a törzsgyökeres északiakra vonatkozik. Àlmodozni azért lehet,kiköltözöm és én is annyit fogok keresni.....hm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!