Romániába nagyon kell vigyázni? (Cigányoktól) Sok van belőlük? Azt hallottam, hogy csak úgy kiveszik a zsebedbőla pénzt, egy pillanat alatt. (Régebben történt) Most mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:19
1/10 anonim válasza:
Az attól függ merre jársz. Én kb évente járok, soha még csak hasonló sem történt velem. De biztos vannak olyan cigánytanyák, amerre nem érdemes járni. Zsebtolvajok meg mindenhol vannak, MO-n is. Stopposokat viszont ne vegyél fel.
2/10 anonim válasza:
Jópár helyen jártam már Romániában és semmi gond nincs a cigányokkal. Persze biztos bele lehet szaladni rossz szándékúakba is, de ez az ember szubjektív biztonságérzetét nem befolyásolja.
3/10 anonim válasza:
Cigányokkal Magyarországon is kell vigyázni, nemde? Ott se esznek embereket, normális emberek élnek, cigányokkal valószínüleg nem kerülsz kapcsolatba.Most zsebtolvaj a BKV járatokon is van...
4/10 anonim válasza:
Romaniaban lakok. Szoval tudom hogy van beloluk eleg, es mindenhol nem csak itt kell vigyazni a ciganyokkal. Szerintem nem kell ahoz ciganynak lenni hogy egy perc alatt kiveszi valaki a zsebedbol a penzt. Ezt akarki megcsinalja de tenyleg inkabb a ciganyokra jellemzo. Hiszen nem szeretnek dolgozni, kell egy konnyebb penz kereset nekik...De nem olyan veszes...vannak zsebmetszok, hol tobben hol kevesebben...de nem kell epp felni kimenni a hazbol:)
5/10 anonim válasza:
Magyarorszagon tobb cigany van, mint Romaniaban. Roman ciganyok kozt viszont van egy csomo milliomos, azok nem rabolnak ki, mert temerdek penzuk van. Inkabb Magyarorszagon kell felni.
6/10 anonim válasza:
Cigany mindenutt sok van... az hogy vigyazni kell-e, attol fugg, hova mesz, mit csinalsz. Zsufolt helyeken (piac, vasar, busz, villamos, tengerpart) a szemedet is kilopjak; nagyon vigyazz a penzedre, telefonodra, es mindig tartsd szem elott (Bukarestben pl rengeteg fiatal nem a hatan, hanem a hasan hordja az iskolataskat, hatizsakot, hogy nehezebb legyen lopni belole).
7/10 anonim válasza:
,,Cigany mindenutt van"
Ezt megcáfolnám.
A cigányok által lakott országok: Románia, Bulgária, Magyarország, Szlovákia és egy-két volt Jugoszláv állam. Tehát Kelet-Európában élnek. A legnagyobb arányban Magyarországon, utána Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában.
8/10 anonim válasza:
Szervusz! A "mindenutt"-et Romaniara, a roman telepulesekre ertettem.
9/10 anonim válasza:
Ja, bocsi. Így majdnem igaz. Voltam már olyan romániai kisfalukban, ahol nem voltak cigányok. De Magyarországon még nem hallottam olyan településről, ahol nincs cigány. Pl. Romániában Mamaián egy darab cigány sem él.
10/10 anonim válasza:
Romaniaban pl Panitban sincs egy cigany se...szo szerint ki vannak tiltva onnan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!