Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mocskos helyzet. Egy lány, egy fiú, és még egy fiú! Egy pár pillanat múlva lehull a lepel?
Helyzet következő:
Van egy lány (14), vagyok én (20), fiú, és van egy másik fiú (18).
A lány és én már rég ismerjük egymást (nyár), sosem mondtuk ki, hogy járunk, mégis, együtt voltunk.
Aztán mikor kezdődött neki a suli (új), elég rosszul állt a szénánk. Nem nagyon tudtunk találkozgatni, többek között azért, mert nem akartam elvonni a figyelmét, de elég sokat veszekedtünk, kiderült néhány hazugságom (nem komolyra kell gondolni), és összevesztünk.
Volt ott egy másik fiú, végzős, 18 éves, a sulijában, és mikor rosszban voltunk, rátette a mancsát a lányra, és van egy olyan érzésem, hogy szépen beforgatta ellenem, telebeszélte a fejét. A lány pedig valószínűleg neki hitt, mint nekem...
Azóta számtalanszor próbáltam bocsánatot kérni, bizonyítani, de nem nagyon tudtam találkozni vele, mert hallani sem akar rólam, azt hiszi, kihasználtam, és most már azt mondja, zaklatom.
Pedig a legőszintébben szeretem, jobban, mint bárki mást, eddig.
Hogy "küzdhetnék" a másik sráccal? Elvégre, jóban vannak, járnak, és egy suliba is járnak. Én nem vagyok egy csúcsgyerek, úgy értem, nem vagyok külsőleg valami szépfiú, néha elég vad vagyok, és akaratos.
A másik srác meg egy szépfiú, türelmes.
Nem fogok erről a lányról lemondani. De nem bírom nézni sem, hogy az a mocsok kihasználta a helyzetet... Kezdek beleőrülni!
Figyelj, nekem elég lett volna ha egyszer hazudsz és már kidoblak. Bánhatod ahogy akarod. Kapcsolat bizalom nélkül? Semmi értelme.
Mi köze ehhez a másik fiúnak? Magadra legyél dühös, ne rá.
Ehh, öcsém, 20 évesen mit akarsz egy 14 éves kis csitritől!?
22/F
Szakított veled. Ennyi. Azzal, hogy zaklatod csak azt éred el, hogy nem elég, hogy nem szerelmes beléd, de még utálni is fog.
Azért 20 évesen több eszed is lehetne.
és tudhatnád, hogy nem kéne kislányokkal kezdeni)
Nézd a tényeket, hagyd az érzelmi maszlagot. Van A csaj, te vagy B fiú, a pasija a C. A és B eltávolodtak, bizalmatlanok voltak, B hazudott is, szakítottak. A megismerkedik C-vel, segítségre és támaszra van szüksége. Barátok lesznek, C elmondja a véleményét B-ről A-nak az információi alapján, az meghallgatja, és hallgat rá, mert ő nem csapta be. A-nak választania kell, már ha lehet ezt mondni, tekintve, hogy veled szakított, vele meg összejött. Ha azt nem vesszük, hogy mit műveltél vele, akkor is C van jobb helyzetben. Ő szép, kedves, türelmes, ezzel szemben te harmadosztályú pasinak számítasz, ráadásul hazug, faragatlan, akaratos és vad is vagy. Eléggé egyértelmű, hogy C nyer.
Elcseszted, ez van, keress magadhoz valót.
Valószínűleg mégsem lehetett olyan semmiség az a hazugság, amint mondod. Nyilván, ha nem akar találkozni veled, akkor annak nyomós oka van. Nem hiszem, hogy a másik srác beszélte volna tele a fejét. Általában egy új kapcsolatban normális ember nem törődik az exekkel, hanem a kettőjük kapcsolatára koncentrál. De lehet ezt csak én gondolom így. Meg aztán a lányon is múlt, hogy kezd-e kapcsoltban vagy sem egy másik fiúval.
Miért nem tartod be azt, amit kér ez a lány? Ne zaklasd. Lehet, hogy te ezt nem tartod annak, de ő a vad és akaratos viselkedésedtől megijedt, ezért veszi zaklatásnak és a kapcsolatotok rossz pillanatai is közre játszanak ebben. Most boldog a barátjával. Miért akarod tönkre tenni ezt? Hiszen még csak 14 éves az istenért. Így kelljen emlékeznie rád?
Megértem, hogy szereted és neked sem könnyű, de a lányé a döntő szó. Ha nem akar veled lenni, akkor nem akar veled lenni. Kényszeríteni meg nem fogod tudni. Minél inkább nyomulsz annál inkább elidegenítheted magadtól, mint azt látom tapasztaltad. Szerintem jegeld kicsit a dolgot, nyugodj le és ha szakít a barátjával max akkor próbálkozz újra. Legyél te a felnőtt és méltósággal fogadd el a szakítást. Nem akarlak kioktatni, nem kell megfogadnod semmit abból amit mondtam, azt csinálsz, amit akarsz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!