Kezdőoldal » Utazás » Európa » London - állás és munka?!

Kata8914 kérdése:

London - állás és munka?!

Figyelt kérdés
Hol kereshetek itthonról Londonba szállást, ill. munkát? Kb. mennyi pénzzel kell elindulni? Nem nagyon beszélem a nyelvet, mennyi a valószínűsége, hogy kapok valahol állást?

2012. aug. 15. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:

A nem nagyon beszélek angollal jóformán nulla az esélyed hogy munkát kapj. Hacsak nem ajánl be valaki valahová vagy nem visz be valaki valahová..

Még azok is nehezen találnak melót akik tudnak angolul..

Bár távol álljon tőlem hogy lebeszéljelek, csak az elején le írom a tényeket.

Amúgy meg ha egyénileg akarsz kijönni akkor nem árt (főleg ha Londonban akarsz élni) 1500 font kezdő tőke.

Otthonról munkát találni nem nagyon fogsz,hacsak nem valami magyar ügynökséghez mész ,akikben csak reménykedsz hogy a sok pénz lehúzása után nem fog átverni..

Ha mindenáron ki akarsz jönni nyelvtudás nélkül,akkor keres valami rokont vagy ismerőst aki segít munkát szerezni neked..

(én is most szóltam az egyik ismerősömnek aki épphogy tud angolul,hogy van állás ha érdekli,mert nálunk most felvételi van) szóval csak így megy.

üdv és sok sikert

2012. aug. 15. 12:56
 2/8 anonim válasza:
www.londonimagyarok.hu Itt mindenben tudnak segíteni, szállást is intéznek, a fórumban pedig tapasztalatokat, tanácsokat olvashatsz.
2012. aug. 15. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:

iránylondon

londonimagyarok

ezek mind csúnyán átvernek.

A londoni magyarok munkát nem biztosít (csak ad egy csomó ügynöki irodai címet,hogy lehet ott melót keresni) és a szállást amit adnak borzalmas.. Az egyik ismerősöm is pereskedik velük mert egy csomó pénzzel lehúzták..Elég sokan pereskednek ellenük.

Keres másokat mert ezek ketten nem jók

2012. aug. 15. 13:15
 4/8 anonim válasza:

Nekem a londonimagyarok segített mindenben! Igaz, munkát nem közvetítenek, de az általuk ajánlott ügynökség 3 nap alatt talált nekem.

A lakást pedig te választod, hogy hova szeretnél menni, ha nem tetszik, keresnek másikat.

Plusz nekik van kint magyar pubok, éttermük is, és magyar bulikat szerveznek :) Én meg vagyok velük elégedve.

De szerintem mások is.. Ha tapasztalatokat akarsz olvasni: keresd őket facebookon - Londoni Magyarok Közösség

2012. aug. 15. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem beszéled a nyelvet, akkor hogy akarsz dolgozni? Vagy egyáltalán élni? Hogy intézed a bankszámlát? Hogy veszed meg a bérletet? Mit fogsz csinálni unalmadban? Hogy fogja a főnököd elmondani a feladatod? Mi lesz ha ülsz a buszon és terelés van? Bevásárlásnál mit csinálsz ha nem találsz valamit? Mit csinálsz ha orvoshoz kell menned? Mindenhol nem fognak neked tolmácsot keríteni. Itt angol nélkül úgy fogsz élni, mint a Marson. Se németül, se franciául, legfőképp nem magyarul nem fogod tudni megértetni magad. Ne vágj neki, én azt mondom.
2012. aug. 15. 21:48
 6/8 anonim válasza:
Nagyon sürgős a dolog? Itthon nyomorogsz? Gondolom nem, csak jobb életet szeretnél, arra viszont elő kell készülni alaposan. Pénz + nyelvtudás + szaktudás + rátermettség + szerencse a nyerő kombináció, ha ebből nincs meg legalább 3, akkor szerintem sokat kockáztatsz, akár sokkal rosszabb is lehet, mint itthon. Tuti tippeket meg úgyse fog tudni adni senki, aki belinkel egy céget az 99%, hogy a saját üzletét reklámozza, ami egyébként nem baj, de elég sanszos hogy azt kapod, ami miatt nem szívesen adnál fel az itthoni életed.
2012. aug. 16. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én beszélek 6 nyelvet, angolt is felsőfokon és egy hónapja keresgélek... Esélyed kb nulla, hacsak nincs ismerős aki tud segíteni és állást is talál neked.
2012. aug. 16. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
A fiam Angliában érettségizett, itt tanulta ki a szakmát is. Társalgási szinten beszél angolul,mégis már lassan 2 hónapja keres munkát magának. Pedig mi kint élünk..Szóval nem könnyű munkát találni,nyelvtudás nélkül még kevesebb esély van rá.
2012. aug. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!