Ha 19 évesen kimegyek Japánba, lehet esélyem arra, hogy
állást kapjak egy メイド喫茶
(/メイドカフェ) -ban?
Figyelt kérdés
Ha csinos is vagyok mellé, és van N2-es nyelvvizsgám japán nyelvből, németből és angolból meg felsőfokú.
Illetve ilyenkor, ha megigényelem a munkavállalói vízumot, akkor azt ki is adják rögtön, vagy előbb turista vízummal kell kimennem, és ha találtam munkát, akkor "átválthatom" a vízumom?
5 kockában akarsz dolgozni? Mit kell ott csinálni? Kockulni? Viccet félretéve jó lenne, ha magyarul is leírnád, hogy mi az, mert még ha meg is jelenítené a böngésző a japán karaktereket, azzal se lennék kisegítve, ahogy az idelátogatók 99,99%-a sem. Egyébként általánosságban Japán eléggé egy zárkózott hely, nehéz oda bekerülni.
2012. jún. 25. 16:36
2/18 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam úgy, ahogy, mert aki el tudja olvasni, az tud nekem használható választ adni. Aki meg nem, az meg nem nagyon volt még Japánban (valószínűleg), éppen ezért nem igazán tud hasznos válasszal szolgálni. De legyen: egy Maid-kávézóban dolgoznék. Az egy olyan kávézó, ahol fiatal, csinos lányok a klasszikus fekete-fehér, vagy rózsaszín szolgálólány ruhában pincérnősködnek.
2012. jún. 25. 17:17
3/18 anonim válasza:
De hülye vagy, google fordító ...
Tehát én tudtam mit jelent, és hasznos válasszal szolgálok: nem fogsz állát kapni ott!
2012. jún. 25. 19:34
4/18 A kérdező kommentje:
Miért?
2012. jún. 25. 19:54
5/18 anonim válasza:
Simán állást kapsz szerintem:)
Èn egy japán tolmácstól tanulom a nyelvet, és azt mondta, hogy imádják a fehér nőket, vonzónak tartják őket, állandóan megstírölik őket. Ráadásúl ha ilyen jól beszéled a nyelveket, akkor menni fog:) Viszont ott nemigazán van női egyenjogúság, ismerősöm pont ezért nem élne kint soha.
2012. jún. 27. 08:42
6/18 A kérdező kommentje:
Pont ezért gondoltam, hogy felvennének. Bár nem vagyok túl magas (165 cm), de szőke a hajam és zöld a szemem. Meg igazából kínaiul is tudok, de csak olyan alap társalgási szinten, szóval azt nem írtam, de gondolom számít az is, nem? ^^
2012. jún. 28. 12:08
7/18 anonim válasza:
Szerintem felvennének, japán ismerős is megjegyezte hogy a fehér nők szépek.
És bocsánat hogy kérdezem, de te hova jártál gimibe?
2012. jún. 28. 13:40
8/18 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakok, oda jártam gimibe. Miért?
2012. jún. 28. 14:33
9/18 anonim válasza:
a kínai nyelvtudással ne nagyon dicsekedj Japánban,mert köztudott h nem igazán szívleli egymást a két ország
2012. jún. 28. 18:44
10/18 A kérdező kommentje:
És az is köztudott, hogy a legtöbb külföldi Japánban kínai, és a második legkeresettebb nyelv (az angol után) a kínai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!