Angliában élők tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam már több agentúraval-sikertelenül! Adódott egy olyan lehetőség, hogy egy barátom él kint Leicesterben, akihez tudnák menni lakni is ideiglenesen amig nem találok munkát, és lakást. Szerintetek mennyire éri ez meg nekem? Be fogok tudni állni munkába? Az angol nyelvtudásom kb erős alapok-gyenge középszint. Kicsit félek, hogy anyagilag nagyon ráverek, ha kimegyek, és nem járok sikerrel. Viszont jobb kipróbálni egy bizonytalant is akár, mint a csodákra várni. Előre kikértem egy referenciát az előző munkáltatómtól, ami Münchenben volt. Nem voltam ott sokáig, de gondoltam jól jön majd. Két hét múlva utazok! Angliában élők segitsetek! Köszi2012. júl. 1. 10:36
2/6 anonim válasza:
Én is azt kérdem mint az első. Miben kell a segítség? Milyen a valós nyelvtudásod? Ugyanis amit otthon gyenge középnek érzel, az idekinn sokszor csak egy nagyon alap tudás szokott lenni. Mivel gyenge nyelvtudással rendelkezel, így meg sem kérdezem mihez értesz, mert első időkben csak minimálbéres melók jöhetnek számításba. A helyzet az, hogy itt is nagy a munkanélküliség, a legtöbben kisegítői, vagy hasonló poziciókat keresnek, pont ez miatt, nagyon sok a jelentkező. Első körben a helyi tapasztalattal rendelkezők közül válogatnak, majd azok közül, akik beszélnek angolul és így tovább. Nem lebeszélni akarlak, mert idekinn jobban lehet élni, mint otthon, de minimálbéres munkákból nem fogsz jól élni. Megélni meg lehet belőle, de jól nem.
3/6 A kérdező kommentje:
eleinte élnék minimálbéres munkákból, ez logikus, utána természetesen tovább kutakodnák, ha már belejöttem a nyelvbe jobban... a miben kell segiteni? lényegeben véleményeket várok, és tanácsokat..nem pedig kritikákat. pedagógusi iskolát végeztem, és az angol nyelvtudásom középszintű. olyanok tanácsát várom, akik tényleg hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a külföldre érkezőknek! köszönöm
2012. júl. 2. 19:10
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, hasznos volt :)
2012. júl. 2. 20:04
6/6 Hyper26 válasza:
Na figyelj angliaban nem a nyelvtan szukseges hanem.az h megertsenek teged a tobbi nem szamit.munkaval kapcsolatban.pedig nagyon sok lehetoseg van.merj nekifutni a dolognak megeriiiii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!