Londoni magyarok! Milyen most a város az olimpia idején?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 11:46
2/5 anonim válasza:
Tényleg nagyon zsúfolt. Mindenhol rendőr áll szinte, a stadion környékén autóval kb ehetetlen normálisan közlekedni, amikor a női maraton volt akkor szinte gyalog alig lehetett mozogni, még szerencse hogy egy utcával arrébb voltam.
3/5 anonim válasza:
iszonyú, sétálva alig lehet haladni a belvárosban.
5/5 anonim válasza:
Erdekesek az elobbi hozzaszolasok (bar hozzateszem, h tenyleg volt 1-2 zsufoltabb helyszin), mert en nem tapasztaltam semmit, sooot, inkabb, hogy ki volt halva a varos, a tomegkozlekedes a helyen volt, a boltban szombat delutan szinte csak en voltam... (persze a stadion melletti bevasarlokozpontban egy tut sem lehetett leejteni, de ez mas kerdes... :) ) Osszessegeben egy nagyon kellemes csalodas volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!