Volt valaki már a görögországi Nei Poroi városban? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Augusztus 18.-án indulunk Nei Poroi-ba.Mi a véleményetek a városról?Szép?Homokos a strand?
16/L
2012. júl. 31. 12:24
1/3 anonim válasza:
Igen :)
Üdülő falu inkább, de azért nem oylan mint egy magyar átlagfalu :)
Kedves város.
Homokos. :)
Szerettem ott lenni, örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, és így visszaemlékeztem :)
Éjjel is nagyon jó, ha gondolod írj üzit :)
2/3 anonim válasza:
Mi Nei Poriban jártunk. Nekem kifejezetten nem tetszett Görögország. Gazos, szemetes, tele undorító és igénytelen grafitikkel. A görög emberek nekem erőszakosnak, túlzottan rámenősnek tűntek és a rengeteg bóvlit erőltető négerektől egy perc nyugtunk sem volt. Sok volt a szúnyog, a nagy melegtől rosszul voltam és kib..tul drága hely. Mivel véknyak a csövek az egész országban, ezért a használt wc papírt kukába kell gyűjteni, ami kifejezetten igénytelen, undorító és bűzös megoldás szerintem. A buszos út pokolian hosszú és fárasztó volt, a határokon aránytalanul sok várakozással. Nem emberként kezeltek, hanem pénztárcaként. Nekem nagyon nem tetszett. Szép hazámat nagyon hiányoltam, alig vártam, hogy hazaérjek és elmenjek egy normális helyre, pl. Parádfürdőre :)
3/3 anonim válasza:
Olcsó odajutni, annyiért mindenképp megéri, nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!