Szerintetek menejk au pairnek Londonba par hetre vagy ne irt egy csalad es kb. egy hetre 620€-ajanlott! 1gyerek van most mennek elosszor repulon es az angolom se tokeletes szerintetek? 19/F
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 08:55
11/16 A kérdező kommentje:
ez csak a levelnek egy resze,es a vegen van nev minden es a csalad ugyvedje irta ezt.minden benne van! szerintem meg igaz!
2012. aug. 9. 13:22
12/16 anonim válasza:
mekkora nulla vagy ha ennyit nem tudsz angolul es aupair akarsz lenni pf
100% hogy kamu ez az 500 font....
tobb mint az alapfizetes...
de lehet hogy a kerdes is kamu
13/16 anonim válasza:
Egy au pairnek 60-100Ł között szokott lenni a fizetése. Ha au pair pluszt vállalsz, akkor kicsivel több 100-150Ł, de nem 500 avgy annál több! Már az is gyanús lenne ha 150Ł-nél többet ígér valaki, mikor 60Ł-ért is elszokták vállalni a munkát.
Azt javaslom neked, hogy keress meg egy magyar ügynökséget és általuk menj ki. A mostani oldalról pedig töröld a regisztrációdat, mert sok ilyen levelet fogsz kapni. Pénzt semmiképp se utalj senkinek, mert az többé nem fogod látni!
15/16 anonim válasza:
Mi lett a vége a történetnek, mert én is ki szeretnék menni, de nem tudom hogyan és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!