Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek menejk au pairnek...

Szerintetek menejk au pairnek Londonba par hetre vagy ne irt egy csalad es kb. egy hetre 620€-ajanlott! 1gyerek van most mennek elosszor repulon es az angolom se tokeletes szerintetek? 19/F

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 08:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Travel costs will be covered by us -ez mit is jelent pontosan magyarul?koszonom!
2012. aug. 7. 09:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy az utazási költségeidet ők fogják biztosítani.

Egy kicsit fúrcsálom, h egy hétre ennyit ajánlottak. Ennél jóval kevesebbet szoktak kapni az au pairek.

Ennek ellenére szerintem vállald be. Az angolod fejlődik legalább, meg világot is látsz.

Amúgy úgy is fogtok beszélni telón, vagy skype-on, akkor majd meggyőződsz, h valós e.

2012. aug. 7. 09:16
 3/16 anonim ***** válasza:

Kicsit nekem is gyanús... Állják az utazási költségedet, rengeteg(!) pénzt ajánlanak, pedig az angolod se jó?

Hogy ismerted meg őket? Ezer és ezer ember jelentkezik au-pairnek, nem nagyon szoktak a családok "könyörögni"...

Persze, ha mindent megbízhatónak találsz, szerintem menjél, mert akkor ez egy csoda ajánlat. Csak légy résen, nehogy valami átverés legyen...

2012. aug. 7. 09:27
 4/16 A kérdező kommentje:
Hat ok irtak nekem emailt mert egyszer bejelentkeztem egy au pairos oldalra gondoltam onnan szereztek meg egy fiuk van kepeket is kuldtek es a ferfi mondta h megadja majd a mobilszamat es hogy beszel egy ugyveddel akivel kiallitanak nekem egy honapra vagy kevesebbre szerzodest es hogy orulnek hogy szeretnek menni mert hogy azt irtam szeretnek nyelvet tanulni,ismerkedni uj emberekkel,kulturaval es o nekik testzett,meg megy hogy kuldtem kepet ugy nezek ki hogy aki tanulni szeret es 500GPB-t irt fizetesnek hetente szobas hazban es en atszamitottam euroba es kb annyi amennyit irtam en is soknak tartom!de azert egy kicist felek
2012. aug. 7. 11:42
 5/16 A kérdező kommentje:
5szobas haz,nekem kulon szoba hatalamas aggyal kulon furdoszobaval,es csak porszivoznom kell rendben tartani ahazat az anyuka 2 honapos terhes es a 3 eves fiukkal jatszani!
2012. aug. 7. 11:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Továbbra is az a véleményem, hogy legyél körültekintő, de élből elvetni sem kell!

Csak ne hagyd magad átvágni, mert ez a fizetés tényleg kirívóan magas.

Mindenképp érdeklődd meg PONTOSAN, hogy mi lenne a feladatod, mennyit kéne dolgozni, mi van benne a pénzben, stb.

Ha ezek után is jónak tűnik, akkor hajrá. :)

2012. aug. 7. 11:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Salary

You will be paid an amount of £500GBP (five hundred pounds), weekly. You will also be receiving 100GBP allowance this to see to Mathew’s after needs like going to the parks, buying of dulls, chocolates etc. Additional hours will be paid at a rate that we may agree between ourselves.

School

You will be enrolled at a Public School to attend a course in any language of your choice for foreigners for the duration of your stay. We look forward to having you with us and are sure that our association will be a long and happy one. Please sign a copy of this letter as acceptance of its terms and conditions.

A Certificate of Eligibility is important to prove that we are sponsoring your travel down to the UK and to prove that you are eligible to take up a job position in UK before they send you Interview Date and reference number to visit the nearest UK Embassy in your country. The Certificate of Eligibility would be issued to you with your Appointment Reference Number and Interview Date to visit the nearest UK Embassy in your country for Entry approval.

You are to sign the contract after going through it and send a scanned copy via e mail indicating your intended travel date and Airport (For Flight Booking which we shall pay for)

ez mit is jelnt pontosan

2012. aug. 7. 18:20
 8/16 anonim válasza:

Vigyázz velük. A következő oldal angolul van, más au pair-ek is kaptak hasonló levelet egy családtól, akik 500 fontot ajánlottak hetente, és hasonló módon szerződést kellett volna aláírniuk. Nézd meg, hátha ismerős, ha nem, akkor is legyél óvatos.

[link]

Ne küldj pénzt senkinek, egyébként ha átlagos au pair fizetést kapsz, azt nem is kell bejelenteni, és csak a családdal személyesen kötsz megállapodást/szerződést.

2012. aug. 8. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Ennyire nem megy az angol? Szerintem gyakorlásnak pont jó lenne, ha szótárazgatnál egy kicsit és lefordítanád, mert kint baj lehet, ha ennyit sem értesz.
2012. aug. 8. 20:07
 10/16 anonim ***** válasza:
ez a levél egy kamu. ki dől be ilyeneknek?
2012. aug. 9. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!