Mostartól Neumig?
Már mindent megszerveztem a boszniai kirándulásomhoz, viszont az Istenért se találtam olyan buszt, ami Mostar városából elvisz Neumig. Pedig olvastam egy blogon, hogy igenis létezik olyan busz, ami megteszi ezt a távot. Lehet, hogy én vagyok a béna.. de jól esne egy menetrend, vagy kis információ, különben stoppoláshoz kell folyamodnom.ˇ_ˇ
18/L
Jah, bocsi így nem értettem, annyira nem vágom, munka miatt voltam nem nyaralni, nem volt időm szétnézni csak egy kicsit meg mostarban. Meg nem voltam felkészülve a látnivalókból se. :/
Mondjuk az ottaniak elvittek pár helyre csak nemnagyon értettem h melyik mi :D
Készülj fel rá, hogy ha Neum felé boszniai utakon akarsz menni, akkor az ilyen keskeny lesz:
Talán busszal érdemes Metkovic felé menni, az viszont Horvátországban van, tehát át kell lépni a határt hozzá... Egyébként szép az út, csak elég kacskaringós és hegyes egyes szakaszokon ( [link] szóval kocsival lehet, hogy érdemes elkerülni a határátkelőt. Én is a hosszú sor miatt nem mentem Metkovic felé, hanem inkább a keskeny hegyi úton, ott legalább alig van forgalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!