Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mostartól Neumig?

Masika kérdése:

Mostartól Neumig?

Figyelt kérdés

Már mindent megszerveztem a boszniai kirándulásomhoz, viszont az Istenért se találtam olyan buszt, ami Mostar városából elvisz Neumig. Pedig olvastam egy blogon, hogy igenis létezik olyan busz, ami megteszi ezt a távot. Lehet, hogy én vagyok a béna.. de jól esne egy menetrend, vagy kis információ, különben stoppoláshoz kell folyamodnom.ˇ_ˇ

18/L

2012. júl. 30. 13:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy Szarajevóban az Óvárosban voltál-e? :D A Bazárban.
2012. aug. 1. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Jah, bocsi így nem értettem, annyira nem vágom, munka miatt voltam nem nyaralni, nem volt időm szétnézni csak egy kicsit meg mostarban. Meg nem voltam felkészülve a látnivalókból se. :/

Mondjuk az ottaniak elvittek pár helyre csak nemnagyon értettem h melyik mi :D

2012. aug. 1. 22:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem, hát kár.:D Köszönöm a válaszaidat azért! :)
2012. aug. 2. 01:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Készülj fel rá, hogy ha Neum felé boszniai utakon akarsz menni, akkor az ilyen keskeny lesz:

[link]

Talán busszal érdemes Metkovic felé menni, az viszont Horvátországban van, tehát át kell lépni a határt hozzá... Egyébként szép az út, csak elég kacskaringós és hegyes egyes szakaszokon ( [link] szóval kocsival lehet, hogy érdemes elkerülni a határátkelőt. Én is a hosszú sor miatt nem mentem Metkovic felé, hanem inkább a keskeny hegyi úton, ott legalább alig van forgalom.

2012. aug. 7. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!