Mostartól Neumig?
Már mindent megszerveztem a boszniai kirándulásomhoz, viszont az Istenért se találtam olyan buszt, ami Mostar városából elvisz Neumig. Pedig olvastam egy blogon, hogy igenis létezik olyan busz, ami megteszi ezt a távot. Lehet, hogy én vagyok a béna.. de jól esne egy menetrend, vagy kis információ, különben stoppoláshoz kell folyamodnom.ˇ_ˇ
18/L
Igen, egyes egyedül megyek és pont ezért nem szeretnék stoppolni. Nem biztos, hogy felvennének, órákig meg nem szeretnék dekkolni az autópályán.:)
Ez egy jó tanács, észben tartom. Én már mindent megszerveztem..azt pedig nem kalkuláltam bele, hogy késés meg egyéb. De köszönöm, hogy szóltál.:) Na majd meglátjuk, hogy mi lesz. Biztos van valami, ami elmegy a tengerhez, csak jó lenne tudni róla.:D
Am egyedül mész? nem félsz? :O
am arrafelé autópálya nincs, max kihalt lepusztult utak, nemtom mennyire vagy képbe a szerbekkel de lesznek érdekes dolgok az biztos ;)
Nem,nem félek. Inkább izgulok, dúl bennem a kalandvágy és csak azt sajnálom, hogy nem találtam magamnak útitársat. :) Szerbekkel nem hiszem, hogy fogok találkozni, bár azt tudom, hogy Boszniában sokan élnek szerbek is. És mi az hogy nincs autópálya? o_O
Az eléggé bajosan hangzik. Remélem nem tolakodás, ha megkérdezem, hogy mikor voltatok a Balkánon? Lehet, hogy azóta történt némi változás, nem? Nagyon remélem.
Hát én most voltam sarajevo -ban , nincs semmi veszély de én se egyedül mentem, elsőre azért kicsit féltem volna úgy pedig fiú vagyok.
Am tele volt az út széle leégett meg lepusztult, kihalt házakkal, nagyon durva az egész :D de érdekes, szóval biztos izgi lesz :)
Meg városba volt egy két fura szitu, szval nem árt ha jó a fellépésed, de azért nem kell megijedni, olyasmi mint pesten. Am csak a fővárosba voltam, meg mostarba és kocsival, így nem volt vészes, a tömegközlekedés nemtom milyen.
Nekem 20-án Szarajevóba fog befutni a vonatom. A Baščaršija az úti célom. Esetleg te is voltál ott?
A fellépésem meg.. roma telepen nőttem fel, megtudom magam védeni, ha arról van szó.
Ajajaj. Szóval a tömegközlekedés nem éppen megbízható, még napjainkban sem. Az ciki. Köszönöm a készséges válaszokat! :)
Akk nem lesz gondod :)
Am én csak sarajevóban voltam kb 1 hetet, ebből fél napra átmentem mostarba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!