Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehetséges, hogy 198, - Ft...

Lehetséges, hogy 198, - Ft lenne a repülőjegy oda-vissza?

Figyelt kérdés

Erre gondolok: [link]

Tudnátok segíteni, hogy megy ez? Tényleg lehet 99,- Ft a jegy? Erre mi jön még rá? Sosem repültem eddig.

2012. júl. 25. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
+ egyéb illetékek.
2012. júl. 25. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszel magaddal bőröndöt, az rögtön 10 ezer forint többletköltséget jelent.
2012. júl. 25. 10:16
 3/12 A kérdező kommentje:

A poggyász rendben van, amúgy is ki kellene fizetni, ha a jegy drágább lenne, akkor is. Ha jól tudom. De akkor ezek szerint ebben az esetben:

2* (99,- + 5.1000,- (1. poggyász kisforgalmi idényben)

+ 2040,- adminisztrációs díj (ez gondolom egyszeri)

lenne amit ténylegesen fizetnem kellene? Tehát akárhogy nézem kb. 10-12. 000 lenne mindenestül oda-visza. Lehet ez? És a transzfer hogy működik?

2012. júl. 25. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha online megveszed a jegyet, akkor mutatni fogja a végösszeget még kifizetés előtt. Nézd meg pontosan mennyibe kerül, arra a járatra akkorra, amire szeretnéd. Ha a végösszeget sokkallod akkor nem fizetsz és a "foglalásod" törlődik.
2012. júl. 25. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan hova írtad , és mikor? Kiváncsi vagyok, és ha szeretnéd meg is nézem neked mennyi lenne a végösszeg:)
2012. júl. 25. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg annyi, akkor ne gondolkozz túl sokat, mert ilyen olcsó jegyeket reklám célzattal tesznek fel, és csak pár darabot. Szerintem egy hátizsákkal vagy kézipoggyásszal is el lehet indulni, legalább és a wizz el szoktam menni, és inkább csak a legszükségesebbeket viszem magammal, nem fizetek a drága csomagért. Egyébként pár éve ott is volt ilyen, 990Ft volt egy út Velencébe, szóval ki lehet fogni.
2012. júl. 25. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges, bár a megjelölt útvonalak jó részén sajnos nem biztosított az oda-vissza út ennyiből, ahogy elnézem, tehát ahogy valaki mondta jó reklámfogás, illetve olyat sem lehet, hogy csak egy útra mész, ha másik társasággal jönnél mondjuk haza, mert az olcsóbb. Így már rögtön nem ennyi az annyi. A végére, ha nincs feladott poggyász, sem biztosítás, sem semmi, akkor 4000-4500 forintra jön ki az oda-vissza út (már ha sikerül úgy foglalni). Elég jó ár, megéri!
2012. júl. 25. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Valóban annyi! Én 198,- Ft-ért megyek Brüsszelbe egy napra!

(Ahhoz, hogy ne jöjjön rá adminisztrációs díj Prepayed Mastercard kell a foglaláshoz)

2012. júl. 25. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én is ezt tervezem! Hogyan oldod meg, mit fogsz megnézni?
2012. júl. 25. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét tervem még nincs, szerintem csak nézelődni, sétálgatni fogok a belvárosban. A rendelkezésre álló 4-5 órának szerintem erre elegendőnek kell lennie.
2012. júl. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!