A ryanair oldalán 23000ft a repülőjegy, de nem tudom hogy ez most a teljes ár vagy erre még jön az illeték?
Szia.
Ami még rájöhet az a fizetés miatt kerül még rá. Ez járatonként és utasonként ~6Euró. Ha prepaid mastercarddal fizetsz akkor ezt nem számítják fel.
Hát én a [link] oldalon igényeltem.
Nem túl bonyolult. Nagy vonalakban:
Regisztrálsz az email címeddel. Alapból ezzel meg is van nyitva a számlád, viszont az adatokat a valóságnak megfelelően kell kitölteni! Jah és EUR alapú számlát kell nyitni. Ha regisztráltál akkor vagy bankkártyával tudod a számlád tölteni, vagy banki utalással. (én bankkártyával szoktam) Nem ad bankszámlaszámot, mert itt emailek alapján megy az egymás (moneybookers felhasználók) közötti utalás. Amennyiben fizetésre és Kp felveételre is szeretnéd használni a feltöltött egyenleget akkor kell igényelni a Mastercard kártyát. Ez az a prepaid kártya amit a Ryan elfogad. Azt kell tenni hogy igénylést adsz be a kártyára. Ehhez fel kell töltened egy személyazonosságod igazoló okmányról (személyi, jogsi, útlevél) készült fényképet, valamint közüzemi vagy banki kivonatról készült fotót. A lényeg hogy arra a névre és címre kell szólnia amit a regisztrációkor megadtál. Természetesen a banki kivonaton az összegeket ki lehet satíroznni. Érdemes az igényléssel egy időben feltölteni az egyenleged 10EUR összeggel mert ennyi a kártyának a díja. A feltöltött fotókon szereplő doksikat elbírálják és ha a címek, és a nevek stimmelnek akkor kekeckedés nélkül jóváhagyják igénylésed. Utána még jóvá kell hagynod a profilodban hogy igen kéred a kártyát, és küldik is. Nekem 1 hét alatt meg is jött. Bonyolultnak néz ki leírva de egyáltalán nem az. Ha kérdésed van akkor segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!