Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit ajánlotok? Tengerpartra...

Mit ajánlotok? Tengerpartra szeretnénk utazni pénteki indulással 7 éjszakára, repülővel. Lehetőleg szigetre, de ha szárazföld, az se baj.

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Korfu! Ezen kívül olyan sok szigeten még nem voltam, de Korfu gyönyörű, sok a látnivaló, nem annyira drága, és van sok jó partszakasza.
2009. júl. 11. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egyértelmű,h valamelyik csodaszép GÖRÖG szigetre látogass:-) Kréta,Korfu,Zakynthos,Santorini....
2009. júl. 11. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is görögbe,ott mindenhol széééép:-)

és a görög életet meg kell ismerni:-)))))

2009. júl. 11. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
rodosz(görögország)
2009. júl. 11. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Görögországot én is nagyon szeretem :) Voltunk már ott, ez persze nem kizáró ok :)
2009. júl. 11. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kanári-szigetek.

Pénteken megy a repülő, ha szerdán foglaltok rá, a repülőjegy is tök olcsó. Szállást pedig ott lehet találni, pl. Hovima Jardin Caleta, ez egy korrekt szállás, jó kajával, és félpanzióval 68 € egy apartman. Medence, jakuzzi is van a szálláson.

Kocsit tudtok bérelni kb. 80 € (ez az egész hétre vonatkozó bérleti díj!), tehát az egész szigetet be tudjátok járni. Programok dögivel (bálna-cápalesés, Loro Park - Európa egyik legnagyobb és legszebb állatkertje, fóka, orca, delfin és papagáj bemutatókkal, különleges növényekkel és állatokkal. Tényleg csodaszép. De ott a Siam Park, Európa legnagyobb vízividámparkja, emellett az óceán, de ott a Teide, Spanyolország legmagasabb hegye, egy vulkán a maga 3800 méteres magasságával, "holdi tájjal". De lehet még mondani ezer más dolgot is, Masca, Orotava, és még számos mesebeli, csodaszép táj. Felejthetetlen élmény ezt garantálom!

(Amúgy szállást a Kanári-szigetekre ingyen is tudsz, ha hajlandó vagy egy előadást meghallgatni a szenzációs és kihagyhatatlan ajánlatról, az üdülési jogról. Keress rá gugliban: Ingyen Tenerife. Sok találat lesz. Talán még jövő hét péntekig össze is tudsz hozni egy visszaigazolást...)

2009. júl. 11. 21:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Kössszi :) Az ugye Gran Canaria?! De hol láttál te pénteki indulással? Én amit néztem, az mind szombati vagy vasárnapi volt :(
2009. júl. 11. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem Gran Canaria, hanem Tenerife. Sokkal szebb sziget, mint Gran Canaria.

Tenerifére pedig közvetlen charter pénteken és szombaton megy. A pénteki közvetlen, a szombati (bokorjárat), igaz csak visszafelé tapasztalod, mert az leszáll Gran Canarián is.

Pénteki indulással a Neckermann Utazási Irodának és a TUI-nak van közös chartere Budapestről Tenerifére.

Amúgy Tenerife és Gran Canaria annyira nincs messze, két óra hajóval, és oda-vissza két személynek kb. 90 €. Tehát ha mindenképp pénteken akarsz menni, akkor elrepülsz pénteken Gran Canariára, ott leszállsz kb. hajnali ötkor, kimész a kikötőbe nyolc órára (akkor indul a hajó) áthajózol és már tízre Gran Canarián vagy, bőven jut még idő sok mindenre. Hazafelé pedig csütörtök este az utolsó hajóval indulsz vissza (19:30), ez 22 órára van Tenerifén, ott viszont van kb. öt szabad órád, mert háromtól indul a becsekkolás a repülőre hazafelé, öt után nem sokkal indul a gép haza.

De ne menj át Gran Canariára, jobban jársz Tenerifével. Sokkal szebb.

2009. júl. 12. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Szóval pénteken nem Gran Canariára, hanem Tenerifére repülsz, ahonnan áthajózol Gran Canariára...

Ez a mondat nem jó: "Tehát ha mindenképp pénteken akarsz menni, akkor elrepülsz pénteken Gran Canariára..."

Itt Gran Canaria helyett értsd: Tenerife

2009. júl. 12. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Gran Canaria a Kanári-szigetek egyik szigete, nevével ellentétben nem a legnagyobb. A legnagyobb szigete Tenerife :)
2009. júl. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!