Meg szeretném lepni feleségemet egy repülőúttal az alábbi módon?
MEg tudod a jegyet venni minden probléma nélkül.
DE!! Jól gondold meg, mert ilyen meglepetés elég rosszul is elsülhet. Nem biztos, hogy a feleségednek is van kedve ahhoz az úthoz, föként, hogy nem tud elöre felkészülni, összecsomagolni. Elöfordulhat, hogy arra za idöszakra valamit betervezett, akkor nem igazán fog örülni, söt adott esetben vagy nem megy veled, vagy ha igen, akkor egész idö alatt mérgelödik.
Ha a férjem NEKEM próbálni ilyen meglepetést, annak egész biztos csak negitv eredménye lenne.
Szia!
Mindent el tudsz intézni neten keresztül, v akár utazási irodában. Arra figyelj, hogy azokat a személyes adatait add meg a foglalásnál, ami abban az okmányában van, amivel utazni fog.
Én annó a férjemet leptem meg egy londoni úttal. Aznap tudta meg, hogy nem a konyhát fogja meszelni... :) Nem ellenkezett, még órák múlva is totál döbbent volt, hogy hogy tudtam mindet megszervezni/megcsinálni, de nagyon jól éreztük magunkat.
Mondjuk arra figyelj, hogy lehetőleg egy olyan úticél legyen, ahova közösen el szeretnétek jutni, ill. vegyen ki pár nap szabit.
Ha neten intézed, az általában olcsóbb. Én a repjegyeket, szállást, biztosítást, London Passt, belépőt mindent neten keresztül intéztem. Előző este bepakoltam, míg nem jött haza, és reggel azzal keltettem, hogy megyünk a reptérre. :)
Én biztos örülnék neki.
Szia!
4-es vagyok. Akkor hajrá. Biztosan jól megszervezed majd. Most már a neten olyanokat is foglalhatsz, hogy csak na (X-be mész és Y-ból jössz - régen ez csak irodával ment). Vannak összehasonlítóbb oldalak (itt több légitársaságot dob ki), pl. go.hu, pelikan.hu, ill. a különféle légitársaságok oldalai. A fapadosokoat is érdemes megnézni. Azért szállást is foglalj hozzá (pl. booking.com galahotels.com).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!