Szerintetek megmutathatja az Úr a feleségemet 18 évesen, meg ismerhetem őt ennyi idősen?
Most 18 vagyok.
És nagyon örülnék, ha megmutatná.
És szerinted min múlhat, hogy megmutatja?
Szoktam imádkozni érte, azért is szoktam, hogy vigyázzon rá.
Megmutathatja, csak legy resen es figyelj!
Ismered a viccet? Az Isten arvizet küldött a vilagra. Pistike a habok között csapkodott, es imadkozott istenhez, hogy mentse meg öt. Arra jött egy csonakos ferfi, es felkinalta segitseget, de Pistike azt mondta: "nincs ra szüksegem, en imadkozom inkabb az Istenhez, majd ö megment engem!". Ez meg 2-szer megismetlödött, mindket csonakosnak ugyanezt mondta. Amikor elöntött a viz mindent es elfogyott az ereje, Pistike meghalt es felment a menyorszagba. A menyorszag bejaratanal kerdöre vonta az Istent: "egesz eletemben jo ember voltam, sokat imadkoztam, miert nem segitettel?".
Mire az Isten: "en nem segitettem volna?! 3 csonakost is küldtem hozzad, Te nem akartal beülni a csonakjukba!"
Szoval csak emiatt, eberen figyelj! :)
*Isten (visszaolvasva tünt fel egyszer kis betüvel - na nem a helyesirasi szabalyok, hanem a sajat szabalyaim miatt javitom :))
Szoval csak figyelj eberen, es ha eljön az ideje, megmutatja. Mindennek eljön az ideje, ahogy a tavasz is a tel utan jön, viragnyilas, majd a nyar, termenybetakaritas, ösz, levelhullas - minden a megfelelö idöben törtenik, siettetni nem lehet.
Na, a siettetesröl is lenne egy anekdotam: mi törtenik, ha a madar a kicsinyet elöbb kiszedne a tojasbol, mint amikor az ideje eljön, mert siettetni akarja? Ezert csak varj türelemmel es eberen figyelj! :)
Köszönöm a válaszokat!
Igaz, nincs értelme mindennap ezen görcsölni. És szerinted mikor lennék rá kész?
Köszönöm!
Ez is nagyon jó anekdota! :)
Csak már annyira vágyok egy lelki társra (aki lány és a feleségem lesz), hogy csak na. Úgy érzem, mintha hiányozna a másik felem, és Vele lennék teljesen egész.
Szia!
Persze. Nekem is 18 évesen mutatta meg. Most 41 vagyok és 20 éve élek boldog házasságban. Kívánok neked is hasonló jókat!
Üdv. Péter
Szia!
Amíg eljutsz addig, sok mindenen keresztül kell menned, talán kapcsolatokon, kalandokon, csalódásokon... 18 vagy, sok mindent kell még megismerned. Talán még nem is ismerheted Őt, mert nem ott él, ahol te, vagy éppen te nem vagy ott, ahol meg tudod találni... Mindegy is, nincs értelme ezen görcsölnöd, az élet úgyis adni fogja magát - mondhatnám úgy is: Isten elvezet majd hozzá, ha eljön a ti időtök. Neked csak egyetlen dolgod van: sodródni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!