Kezdőoldal » Utazás » Európa » 14 éves kor alatt nem engednek...

14 éves kor alatt nem engednek át a határon?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok , svájcból szeretnék budapestre jönni egyedül.. de persze a szüleim engedélyével szerintetek át engednek ha a szüleim ott mondják, hogy mehetek?
2012. jún. 24. 16:33
 1/6 anonim válasza:
100%

perszehogy! ne aggódj!:)

hacsak nem maradtam le valami nemzetközi eseményről, ami miatt lezárták a határokat:D

2012. jún. 24. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
szüleid pont a határig kísérnek el?xd lol . am persze h átengednek.
2012. jún. 24. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
hát igazából úgy lenne, hogy elvisznek a zürichi pályaudvarhoz. onnan mennék egészen budapestig....
2012. jún. 24. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Mivel nincs határ ellenőrzés simán átengednek.
2012. jún. 24. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Magyar vagy svájci állampolgár vagy? Milyen utiokmánnyal utazol? Személyi igazolvány vagy útlevél?

A területileg illetékes svájci hatóságnál érdeklődjétek meg, hogy az útiokmányod mellé kell-e valamilyen nyilatkozat a szüleidtől, mivel kiskorú vagy és egyedül utazol. Könnyen előfordulhat, hogy a határnál azt hiszik, megszöktél otthonról.

2012. jún. 24. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

útlevelem van.

az apukám írna egy papírt hogy átengedhetnek, persze ráírná a telefon számát stb.

hát magyarországon születtem de anyum svájci

2012. jún. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!