Határon tényleg nem engednek át személyi nélkül?
Figyelt kérdés
Meg van m inden papirom, csak a személyi nincs, viszont a száma meg van külön papiron. Bécsbe megyünk ki. Lakcimkártya is meg van, diákom, ami ugye fényképes, bankkártyám is ISIC, azaz nemzetközi diákigazolványos.stb2010. aug. 27. 18:25
1/7 anonim válasza:
A határátkelőhelyen nincs senki, nem kérnek semmit.
Viszont, a rendőrök, vagy valami ilyesmik odaát bármikor elkérhetik a papírjaidat.
2/7 A kérdező kommentje:
dikerkt ilyen külföldi járatos busszal megyünk. ott se leeht akkor probléma?
Köszi.
2010. aug. 27. 19:00
4/7 anonim válasza:
Buszokat azért szokták csekkolni a rendőrök... necces, de ha elhagytad a személyidet, akkor jelentsd be a rendőrségen, aztán a jegyzőkönyvet vidd helyette, talán megkönyörülnek rajtad.
Útlevél vagy jogosítvány is jó, de ha lenne gondolom nem írtad volna a kérdést...
A felírt számával semmire se mennek...
5/7 anonim válasza:
Én másféléve voltam Ausztriában, és csak átsuhantunk a "határon".
6/7 anonim válasza:
Nincs határellenőrzés, de ettől még igazoltathatnak, bár szerintem ennek nem túl nagy az esélye.
7/7 anonim válasza:
Ahogy írták, nem valószínű, hogy lesz ellenőrzés, de engem pl állítottak már meg Németország közepén vámosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!