Hova érdemes Olaszországba elmenni nyaralni? A nyugati része érdekelne (szlovén határhoz közelebbi)
Tengerpartra szeretnénk menni, de nem csak napozni és úszkálni akarunk érdekel minket maga az ország is épületek stb. Lignano kizárva meg a hozzá hasonló helyek, Velencébe se szeretnénk..
Valaki tudna valami jó helyet ajánlani, tapasztalat alapján vagy esetleg hallott valamit..
Válaszokat előre is köszönöm!
jaja, a hülye vers miatt keveredtem meg, tudod az előttem van észak hátam mögött dél.. blablabla..
nézegettem Triesztet, de nem tetszett...
Chioggia-n gondolkoztam.. de vegyes dolgokat olvastam róla.. van aki nagyon rosszakat írt róla, mások meg jókat...
Rimini túlértékelt, voltam ott, nem volt valami jó, sima tengerpart, éjszakai élet nulla (leszámítva a kacatárusokat). Igaz San Marino marha szép és csak 30km-re van.
Ha meg tudjátok oldani, hogy átruccantok egy-egy napra környező városokba, akkor Rimini nem is olyan rossz. DE ha tehetitek, akkor ne a tengerparton szálljatok meg, nagyon drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!