Milyen Porecben nyaralni?
Mi háromszor voltunk már ott. Nem lehet megunni. gyönyörű hely, kedves emberek, finom ételek.
Az élelmiszerek kicsit drágábbak, legfőképp a kenyér. De a piacon van olcsó zöldség, gyümölcs, és hal.
Van egy nagyon jó pizzázó, nem közvetlenül a belvárosban, ki lehet ülni a teraszra, és akkor óriáspizzát adnak ott, hogy 4-en ettünk egyet.
Mi kunával fizettünk, nem volt vele semmi gond.
A tenger gyönyörű, tényleg csak ajánlani tudom, mi még biztosan visszamegyünk oda még egyszer.
Első válaszadó vagyok, kedves második, mi autóval mentünk, nagyon egyszerű szinte végig autópálya van. Úgy emlékszem, hogy pontosan Rijekáig, de ki van táblázva rendesen, hogy merre kell menni. Szakaszonként kell a pályáért fizetni, kb. tényleg 300 kuna/ egy út. Van olyan alagút is, amiért fizetni kell. Rijekánál tankoljatok, mert mi utánna nem találtunk benzinkutat, és paráztunk, hogy nehogy kifogyjon a benzin, még a rendőrök sem tudták megmondani, hogy hol a legközelebbi kút. De nem fogyott ki:)
Jó utazász mindenkinek, na meg jó pihenést!!!
Bocsi, megkerestem, ahová most megyünk nyarali az kerül annyiba. Ez sokkal kevesebb, becsatoltam az oldalt. Egyébként már érdekes infók is vannak rajta.
A lényeg, egy oda útra:
Letenye - Zágráb: 36 kuna
Zágráb - Rijeka: 56 kuna
Remélem, hogy tudtam segíteni.
Jó nyaralást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!