Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Porecben nyaralni?

Milyen Porecben nyaralni?

Figyelt kérdés
Milyen fizetőeszközt érdemes vinni inkább eurót vagy kunát? Milyenek az árak?
2009. júl. 6. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi háromszor voltunk már ott. Nem lehet megunni. gyönyörű hely, kedves emberek, finom ételek.

Az élelmiszerek kicsit drágábbak, legfőképp a kenyér. De a piacon van olcsó zöldség, gyümölcs, és hal.

Van egy nagyon jó pizzázó, nem közvetlenül a belvárosban, ki lehet ülni a teraszra, és akkor óriáspizzát adnak ott, hogy 4-en ettünk egyet.

Mi kunával fizettünk, nem volt vele semmi gond.

A tenger gyönyörű, tényleg csak ajánlani tudom, mi még biztosan visszamegyünk oda még egyszer.

2009. júl. 6. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is ide szeretnék uazni néhány barátommal! Itt még énsem voltam, ill. engem csak az utazás érdekelne, h hogyan menetetek (v. hogyan mennétek /kérdező/).
2009. júl. 8. 09:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Mi kocsival fogunk menni. Azt hallottam, hogy az autópálya és alagútdíj kb 200-300 kuna.
2009. júl. 9. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Első válaszadó vagyok, kedves második, mi autóval mentünk, nagyon egyszerű szinte végig autópálya van. Úgy emlékszem, hogy pontosan Rijekáig, de ki van táblázva rendesen, hogy merre kell menni. Szakaszonként kell a pályáért fizetni, kb. tényleg 300 kuna/ egy út. Van olyan alagút is, amiért fizetni kell. Rijekánál tankoljatok, mert mi utánna nem találtunk benzinkutat, és paráztunk, hogy nehogy kifogyjon a benzin, még a rendőrök sem tudták megmondani, hogy hol a legközelebbi kút. De nem fogyott ki:)

Jó utazász mindenkinek, na meg jó pihenést!!!

2009. júl. 9. 15:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Kérdésem az első válaszadóhoz: az egy utat úgy érted, hogy csak oda volt kb. 300 kuna vagy oda-vissza?
2009. júl. 9. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Megkeresem Neked azt az oldalt, ahol én ki tudtam számolni, hogy mennyi a díj. De tényleg úgy emlékszem, hogy egy oda út volt annyi.
2009. júl. 10. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, megkerestem, ahová most megyünk nyarali az kerül annyiba. Ez sokkal kevesebb, becsatoltam az oldalt. Egyébként már érdekes infók is vannak rajta.

[link]

A lényeg, egy oda útra:

Letenye - Zágráb: 36 kuna

Zágráb - Rijeka: 56 kuna

Remélem, hogy tudtam segíteni.

Jó nyaralást

2009. júl. 10. 10:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon rendes vagy!:)
2009. júl. 10. 14:50
 9/10 anonim válasza:
Kapuknál kell fizetni vagy előre kell matricát venni? Csak Kunával tud fizetni az ember?
2009. júl. 18. 01:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi majd holnap indulunk. Úgy hallottam, hogy a kapuknál kell fizetni,de majd ha hazaértünk mindenről bővebb infót tudok adni. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet kunával és euróval is fizetni. (talán a kuna jobb),de az eurót is mindenhol elfogadják, illetve bankkártyával is lehet fizetni sok helyen és ilyenkor a kunánál is középértéket számol.
2009. júl. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!