Az alábbi helyek közül hová menjek szerintetek nyaralni?
-Izland
-Norvégia
-Franciaország (Párizs)
-Finnország
-Görögország (Kréta/Rodosz/stb)
Nem tudom idén én a járda-szigeteken voltam :)
Amúgy én elsősorban Izlandra mennék, ha tehetném nagy vágy
am, hogy eljussak egyszer oda. Aztán Finnország és Norvégia is az álmom a többi ráérne :)
4 napot voltam Helsinkiben, halál unalmas volt.fél nap alatt
mindent láttunk.Egyszer hajóval átmentünk Tallinba, Esztország fővárosába.Egy középkorú gyönyörű városka, nem szabad kihagyni!!! De az északi országokba junius második felében kell menni, most már korán sötétedik, szomorú hangulatot nyújt.
attól függ, mikor mész. Izland, Norvégia, Finnország nyáron az igazi. Pont amikor Görögország inkább túl meleg, oda kora ősszel, v. tavasszal mennék. Párizs meg mindig gyönyörű :)
Én egyébként Izlandot választanám, kivéve, ha télen kéne menni - akkor ott nekem túl sötét lenne.
Ha várost akarsz nézni akkor Párizsba menj. Norvégia nagyon szép hely (fjordok) stb szóval ott a természet szép inkább, a városokban magukban nincs mit nézni, Oslo kb Európa legunalmasabb fővárosa.. nem ajánlom.
Izland érdekes helynek tűnik, oda én is elakarok menni. :)
de tényleg Párizsban van a legtöbb látnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!