Kezdőoldal » Utazás » Európa » Skyscannerrel utazás Londonba!...

Skyscannerrel utazás Londonba! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nézegetem a repülőjegy árakat Londonba,találtam egy olyan oldalt ahol a skyscannernél is lehet repülőjegyet venni,hallottatok már róla?Nem tudom hol vegyem meg a jegyet,napról napra változik az ára!
2012. jún. 8. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

A skyscanner jó, mert kilistázza mindig az olcsó repjegy árakat, de ha pont olyan dátumot írsz be, amin nem repül fapados, vagy csak egy nagyon drága fapados jegy van, akkor lehet beír 30.000-ért valami nemzeti társaságot, ami ugyan olcsónak tűnhet, de fapadosnál sokkal olcsóbbat is ki lehet fogni.

Én azt ajánlom, hogy nézegesd az easyjet a wizzair és a ryanair oldalát, mindhárom fapados társaság repül Londonba Budapestről. A WizzAir Lutonba, ahonnan viszonylag olcsón be lehet jutni a városközpontba, ha lefoglalod a repjegyhez a saját transzferbuszukat, az easyjet is megy Lutonba, onnan megy valami EasyBus transzferbuszuk, meg időnként Gatwick-ra az azt hiszem közelebb van a városközpontba.

A Ryanair Stanstead-re repül, onnan meg bejár valami vonat Londonba.

2012. jún. 8. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2012. jún. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!