Bőrönd vásárlásához tudtok tanácsot adni?
Konkrétan arról van szó, hogy egyedül fogok utazni egy igen hosszú útra és busszal. Sok holmit kéne vinnem. De nem tudom merjem e a legnagyobb méretű bőröndöt venni, mert arra is kell gondolnom, hogy senki nem fog segíteni. Igaz gurulósak a maiak, de lehet egy magasabb padka, bármi és nem akarom, hogy meggyűljön vele a bajom. Nyilván majd metróra, vagy egyéb helyi közlekedési eszközre is fel kell vele szállnom.
Ugyanakkor vajon a kisebb, mondjuk közepes bőrönd elegendő e akkor, ha elég sok mindent kéne vinni, hisz nem egy hétre mennék, hanem 1-2 évre.
Viszont inkább lemondok egy csomó holmiról, majd veszek inkább ott, ha azt mondjátok, hogy bizony a nagy bőrönd nem egy egyedülálló nőnek való.
Magyarul halvány fogalmam nincs, mert még soha nem utaztam, kivéve az iskolás kirándulásokat egy hátizsákkal.
Soha nem volt még a kezemben bőrönd sem, nem tudom hogyan funkcionálnak, és mennyire kezelhetőek a különböző méretek.
Minden gyakran utazó segítségét előre is köszönöm.
Köszönöm és milyen igazad van. A nagyot veszem és ha nagyon szenvedek vele, akkor csak annyit pakolok bele, mint egy közepesbe, logikus.
Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!