Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bőrönd vásárlásához tudtok...

Bőrönd vásárlásához tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Konkrétan arról van szó, hogy egyedül fogok utazni egy igen hosszú útra és busszal. Sok holmit kéne vinnem. De nem tudom merjem e a legnagyobb méretű bőröndöt venni, mert arra is kell gondolnom, hogy senki nem fog segíteni. Igaz gurulósak a maiak, de lehet egy magasabb padka, bármi és nem akarom, hogy meggyűljön vele a bajom. Nyilván majd metróra, vagy egyéb helyi közlekedési eszközre is fel kell vele szállnom.

Ugyanakkor vajon a kisebb, mondjuk közepes bőrönd elegendő e akkor, ha elég sok mindent kéne vinni, hisz nem egy hétre mennék, hanem 1-2 évre.

Viszont inkább lemondok egy csomó holmiról, majd veszek inkább ott, ha azt mondjátok, hogy bizony a nagy bőrönd nem egy egyedülálló nőnek való.

Magyarul halvány fogalmam nincs, mert még soha nem utaztam, kivéve az iskolás kirándulásokat egy hátizsákkal.

Soha nem volt még a kezemben bőrönd sem, nem tudom hogyan funkcionálnak, és mennyire kezelhetőek a különböző méretek.

Minden gyakran utazó segítségét előre is köszönöm.

2012. jún. 6. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok és gyakran utazok, sokszor a nagy méretű bőrönddel, és nem mondom hogy olyan könnyű de elboldogultam mindig vele. A lényeg szerintem az hogy jó minőségűt vegyél, a legkönyebb azokat irányítani amelyeknek négy kereke van vagyis nem csak hátul ahol húzod hanem a szembe lévő oldalon, így ha leteszed úgy is mozgathatod, könyebb vele fordulni. Szerintem elboldogulsz egy nagy bőröndel is. Én a helyedben megvenném és bepakolnék és kipróbálnám, hogy hogy boldogulok, ha nehezen legfeljebb nem pakolod annyira tele. De ha én elbirom, szerintem te is elfogod.
2012. jún. 6. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm és milyen igazad van. A nagyot veszem és ha nagyon szenvedek vele, akkor csak annyit pakolok bele, mint egy közepesbe, logikus.

Köszi szépen.

2012. jún. 6. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Majdcsak segít vmi csávóka ;)
2012. jún. 6. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Á, erre soha nem alapoztam. És ez volt mindig a szerencsém.
2012. jún. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!