Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyáron egy pár napra elutazok...

Nyáron egy pár napra elutazok koncertet adni a kórussal Törökországba. Nem tudom, mit illik és mit nem illik csinálni, felvenni (ruha) oda. Valami tipp esetleg? Vagy valaki volt már ott?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi különös, másik embert tiszteletben tartó magatartás pontosan megfelelő. Ruha is az időjárásnak megfelelő, nők túlzottan hivalkodó öltözködése nem javasolt, ahogy bármilyen normális helyen sem.

Egyetlen fontos dolog: mecsetbe, szőnyegére cipőben lépni tilos (de ezt az ottani őr úgy sem engedi). Nőknek a fejüket (hajukat) egy kendővel be kell takarni. Fontosabb turistaközpontok mecsetjeinél a bejárat mellett adnak is kölcsön. Kétség esetén érdemes kérdezősködni a bejárat környékén őgyelgő őrtől.

Saját érdekében gyanús helyeken sötétedés után nők egyedül ne sétáljanak (ahogy például Budapesten se).

2012. jún. 3. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:

De irigyellek, én is szeretnék egyszer kijutni oda :)

Ha nagy tisztelet túdásod akarod kinyilvánítani valakinek, meghajolhatsz és megcsókolhatod a jobb kezét,nem vicc. de ezt általában családnál való látogatásnál használják. amúgy az előttem író leírt minden fontosat. attól füg persze foú vagy-e vagy lány. azért dekoltázsoda figyelj oda, az ottani pasik nagyon kanosak tudnak lenni, és a miniszoknya se legyen túlzásba vitt...

2012. jún. 3. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, es lany vagyok, majd vigyazok, koszonom :)
2012. jún. 3. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Isztambul?

Ha igen akkor szinte úgy öltözöl ahogy akarsz. De ha valakinek föl áll rád, akkor azt le kell ápolnod!

Nézz videókat ki hogyan öltözik...

http://www.youtube.com/watch?v=m-lh6zH74nQ

http://www.youtube.com/watch?v=m-lh6zH74nQ

És vicceltem, nem kell leápolnod senkit! :D

2012. jún. 18. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!