Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt olyan valaki aki...

Van itt olyan valaki aki hazaköltözött külföldről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hazaköltözést tervezek Írországból, szeretném megtudni van e itt olyan valaki aki már élt külföldön de rájött hogy neki az nem élet amit kint él. Én szeretek itt lenni, de nekem ez nem élet, se család se barátok, se jó idő....nem tudok elmenni sehova mert amikor én nem dolgozok akkor mindenki más dolgozik és fordítva....a munka mellett szinte nem is csinálok semmit, meguntam.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 29. 14:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha tanulnék esetleg még valamit nem biztos hogy robotolnék...
2012. máj. 29. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon jó életed volt, és ahogy írtad megkaptál mindent, így már érthető a "kényességed"! Mellesleg én magam is jól éltem otthon, (és itt is jól élek)de annyira megszoktam Angliát, hogy mikor hazamegyek látogatóba, már alig várom, hogy visszajöjjek.
2012. máj. 29. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
És ha elmennél egy tanfolyamra vagy suliba, és/vagy délebbre költöznél? Ha nem köt semmi oda, próbálj szerencsét "lejjebb". Vesztenivalód nincs, ha jól értem.
2012. máj. 29. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem miért vagy kíváncsi mások véleményére. A kérdésedben bent van a válasz. Meguntad, nem vagy boldog költözz haza. Hidd el kevés pénzből boldogan sokkal jobb élni mint sok pénzből boldogtalanul. Nekem elég jó végzettségem és gyakorlatom van.egy nap alatt kapnák állást szinte bárhol,de én tized annyi pénzért inkább itthon dolgozok. Egyébként a skandináv és szigetországi időjárást én sem bírnám függetlenül attól hányszor mehetnék elnyaralni. Azért az időd nagy részét mégiscsak ott töltőd. Nézz meg más népeket milyen kevésből élnek és milyen boldogok, csak a magyar ilyen állandóan rinyáló mindennel elégedetlen fajta.
2012. máj. 29. 20:29
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van! Hát igen, a magyar furcsa nép...bár akik rinyálnak annak is igazuk van mert az országunk teljesen tönkre van téve....
2012. máj. 30. 12:56
 16/20 anonim válasza:
Szia kérdező, engem érdekelne, hogy végülis hogy döntöttél azóta? Hazaköltöztél?
2014. febr. 15. 23:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Hazaköltöztem, 2013 május 13.án, azóta nem vesznek fel egy normális munkahelyre se...közgazdász diplomám van ker marketing szakiránnyal, viszont a kinti mekis meló nem mutat jól az önéletrajzomban így szinte normális melóra itthon nem is akarnak felvenni...már azon gondolkodok tényleg vissza kéne menni innen a francba...
2016. szept. 3. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Azóta lett valami kérdező?
2018. aug. 18. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, mi történt?
2019. febr. 20. 05:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, azóta valami infó?
2021. szept. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!