Hogyan telefonálhatok külföldről?
Figyelt kérdés
Ha kimegyek lengyelországba és haza szeretnék telefonálni akkor ugyanúgy fog zajlani mintha magyarországon lennék? Vagy ha van t percem akkor ugyanúgy lebeszélhetem majd? vagy csak simán visszahívóst is tudok küldeni majd ingyen? tájékoztasson már erről valaki kérem :) köszönöm!2011. szept. 12. 19:08
1/2 anonim válasza:
0036al kezded, aztán 20/30/70/körzetszám és a szám.
A t percedet nem beszélheted le, és visszahívót sem fogsz küldeni. Én nem vagyok 30-as, de Németországból kell telóznom, otthoni kedvezmények itt nincsenek sajnos :D
2/2 anonim válasza:
természetesen nem fog ugyanúgy zajlani, külföldön roaming tarifák vannak érvényben a hazai szolgáltatós sim kártyákra. úgy tudom a legtöbb kedvezmény kizárólag belföldi hívásokra vonatkozik, a t-percek és a visszahívó sms mindenképp. minden további nélkül tudsz viszont hívni, csak jóval drágábban. EU-s országokból általában 120 Ft/perc környékén tudsz hívást indítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!