Van itt olyan valaki aki hazaköltözött külföldről?
Sziasztok!
Hazaköltözést tervezek Írországból, szeretném megtudni van e itt olyan valaki aki már élt külföldön de rájött hogy neki az nem élet amit kint él. Én szeretek itt lenni, de nekem ez nem élet, se család se barátok, se jó idő....nem tudok elmenni sehova mert amikor én nem dolgozok akkor mindenki más dolgozik és fordítva....a munka mellett szinte nem is csinálok semmit, meguntam.
Ti hogy vagytok ezzel?
Csatlakozom az előzőhöz. A kis keresetűeknek nincs szórakozás, nincs kikapcsolódás, feltöltődés, nyaralás, stb. Csak az a malomkerék jut, ami lassan, de biztosan felőröl. Nem tudod magad képezni, nem jut pénz saját hobbyra, egy jobb "önmegvalósítommagam" könyv, vagy tanfolyam..semmi sincs, max. leülsz a tv elé és nézheted valamelyi szennycsatorna bugyuta valóság sóját. Persze, ha van még pénzed kábelre.
Bocs, csak ez a nagy magyar valóság innen nézve.
Én sem értem, hogy miért nem szerzel barátokat? Miért nem jársz el valahova? Én Angliában élek, abszolút nem hiányzik semmi otthonról(na, jó max a szüleim), idekinn is vannak barátaim, vannak magyarok is, angolok, és egyéb nemzetiségű is. Sohasem értettem, hogy az emberek miért nem ismerkednek külföldön? Nem a 10 m2-es szobádban kell gúbózni és közben szidni az adott országot.
Az hogy nincs jó idő, pedig kit zavar? Bőven keresek annyit idekinn, hogy akár 3 nyaralás is beleférne a keretembe.
Én sok országban dolgoztam, de soha nem akartam végleg kimenni, csak 2-3 évre. én itthon érzem jól magam,itthon ios megkeresek annyit mint külföldön, csak a tanulás, tapasztalatszerzés miatt mentem. (jólmutat az önéletrajzban, utána itthon is mindíg többet kerestem)
Szerintem alegfontosabb, hogy jól érezzem magam. privát életben és amunkában is. Ha valahol nem érzem jól magam, nem elégít ki,akkor onnan megyek. Akár munkahelyről legyen szó, akár országról
"Itt jó a pénz, de nem vagyok boldog, nagyon nem....és nem tudom megéri e ez így.."
Oké! Akkor menj haza, dolgozz napi 12 órát 60-80 ezerért, de legalább lesznek barátaid. Már ha lesz erőd találkozni velük a robotolás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!