Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt olyan valaki aki...

Van itt olyan valaki aki hazaköltözött külföldről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hazaköltözést tervezek Írországból, szeretném megtudni van e itt olyan valaki aki már élt külföldön de rájött hogy neki az nem élet amit kint él. Én szeretek itt lenni, de nekem ez nem élet, se család se barátok, se jó idő....nem tudok elmenni sehova mert amikor én nem dolgozok akkor mindenki más dolgozik és fordítva....a munka mellett szinte nem is csinálok semmit, meguntam.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 29. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Úgy vagyok ezzel,hogy itthon az van amit Te itt leírtál meg plusz munkanélküliség meg plusz nyomor,meg plusz drágaság.Ne reméld azt ha haza jösz akkor el fogsz járni a munka mellett szórakozni,mert itthon csak dolgozni engedik a magyart.
2012. máj. 29. 14:11
 2/20 A kérdező kommentje:
Itt jó a pénz, de nem vagyok boldog, nagyon nem....és nem tudom megéri e ez így...
2012. máj. 29. 14:12
 3/20 anonim válasza:
86%

Csatlakozom az előzőhöz. A kis keresetűeknek nincs szórakozás, nincs kikapcsolódás, feltöltődés, nyaralás, stb. Csak az a malomkerék jut, ami lassan, de biztosan felőröl. Nem tudod magad képezni, nem jut pénz saját hobbyra, egy jobb "önmegvalósítommagam" könyv, vagy tanfolyam..semmi sincs, max. leülsz a tv elé és nézheted valamelyi szennycsatorna bugyuta valóság sóját. Persze, ha van még pénzed kábelre.

Bocs, csak ez a nagy magyar valóság innen nézve.

2012. máj. 29. 14:22
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem szerzel barátokat? Nem értem, az emberek kiköltöznek külföldre aztán begubóznak a a szobába és számolják, hogy mennyi pénzt raktak félre. Tessék eljárni szórakozóhelyre, kocsmákba, stb. Szerezz egy hobbit. Családtól pedig úgyis el kell szakadni egyszer, gondolom nem látogatnád a szüleidet naponta akkor sem, ha otthon élnél.
2012. máj. 29. 14:26
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Én sem értem, hogy miért nem szerzel barátokat? Miért nem jársz el valahova? Én Angliában élek, abszolút nem hiányzik semmi otthonról(na, jó max a szüleim), idekinn is vannak barátaim, vannak magyarok is, angolok, és egyéb nemzetiségű is. Sohasem értettem, hogy az emberek miért nem ismerkednek külföldön? Nem a 10 m2-es szobádban kell gúbózni és közben szidni az adott országot.

Az hogy nincs jó idő, pedig kit zavar? Bőven keresek annyit idekinn, hogy akár 3 nyaralás is beleférne a keretembe.

2012. máj. 29. 14:30
 6/20 A kérdező kommentje:
Egy mekiben dolgozok, 3 műszakba, nagyon fárasztó és stresszes meló. Otthon a családom nincs szar pénzügyi helyzetbe, saját vállalkozásunk van, én kijöttem, hogy megtapasztaljak valami újat.Otthon van egy autóm is, a családom be akar fizetni nekem egy lakásra, szóval nem vagyok szar helyzetbe, csak én is mint mindenki aki kint él, megszoktam, félek az új élet kialakításától...A napom abból áll hogy elmegyek dolgozni, attól függ mikorra kell menni, mert ha kb déltől vagyok, akkor este 8ig dolgozok, szóval nem marad semmi a napomból, ha zárni megyek akkor előtte csak döglök mert pihenni akarok mert 11ig éjfélig nyomjuk vagy még tovább ha nagy a forgalom este....akkor megint annyi a napnak, a szabadnap ismét pihenésből áll ha csak egyet kapok egybe....szar ez ígyis...
2012. máj. 29. 14:30
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Én sok országban dolgoztam, de soha nem akartam végleg kimenni, csak 2-3 évre. én itthon érzem jól magam,itthon ios megkeresek annyit mint külföldön, csak a tanulás, tapasztalatszerzés miatt mentem. (jólmutat az önéletrajzban, utána itthon is mindíg többet kerestem)

Szerintem alegfontosabb, hogy jól érezzem magam. privát életben és amunkában is. Ha valahol nem érzem jól magam, nem elégít ki,akkor onnan megyek. Akár munkahelyről legyen szó, akár országról

2012. máj. 29. 14:31
 8/20 A kérdező kommentje:
engem az időjárás nagyon kikészít, sokakat egyáltalán nem érdekel, de engem igen, a saját szobámban is megfagyok, itt állandóan fúj a szél és esik, penészedik minden stb...
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

"Itt jó a pénz, de nem vagyok boldog, nagyon nem....és nem tudom megéri e ez így.."

Oké! Akkor menj haza, dolgozz napi 12 órát 60-80 ezerért, de legalább lesznek barátaid. Már ha lesz erőd találkozni velük a robotolás után.

10/20 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm!Vannak még olyan emberek akik ígyis vágynak vissza Magyarországra....én is vágyok vissza, unom hogy itt csak angolul lehet megszólalni, az angolom nem perfekt szóval sokszor nehezen fejezem ki magam....utálom.
2012. máj. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!