Zakynthoson a hajóroncshoz csak úszva lehet eljutni vagy olyan közel áll meg a hajó, hogy be tudunk sétálni a vízben? Mit érdemes Zakynthoson felkeresni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy úszó, és akkor nem fizetnék be erre a kirándulásra, ha csak úszva lehet a roncshoz jutni.2012. máj. 29. 11:11
1/3 anonim válasza:
Én alapvetően nem fizetnék be erre a hajózásra. Nem tudom, mennyire áll meg közel a hajó, bár gondolom nem túl messze, sokan nem tudnak úszni. Én láttam a roncsot, ugyanis van egy autóval megközelíthető hely, ami pontosan a roncs fölé visz, csak a szikla tetejére és hát elég kiábrándító a roncs. Szerintem föntről elég megnézni és még fizetni sem kell érte. Amit érdemes megnézni: van egy kis természettudományi múzeum, de már nem emlékszem pontosan hol, csak azt tudom, nem a fővárosban. A fővárosban szép a templom. Amit viszont semmi esetre se hagyjatok ki, lehet bérelni motorcsónakot, ami hihetetlen élmény. "Jorgos" mindent megmutat 10 perc alatt, aztán irány a tenger és a teknőssziget. Nagyon szép hely Skinari és érdemes egy kicsit bóklászni az olajligetekben is. Ha béreltek autót, akkor csak egyszerűen üljetek be és irány előre, mindenhol van valami szépség.
2/3 anonim válasza:
Nem csak úszva lehet, a hajó beáll az öbölbe és a "hídján" ki lehet menni.
Én egyébként nem értek egyet az előzővel: szerintem érdemes elmenni erre az útra (általában ez a sziget körüli hajóút része). Amúgy minden ilyen szervezett kirándulást utálok, és lehúzásnak tartom, de szerintem ez megérte, és nagy élmény nem csak fentről nézni. És szerintem a hajóroncs egyáltalán nem nagy szám,de maga az öböl gyönyörű,azért érdemes odamenni. A hajó útközben megállt 1-2 szép helyen,ahol be lehetett menni a vízbe, adtak ingyen búvárszemüveget, de ilyen polifoam-rudat is, akinek nincs kedve úszkálni, csak pancsolni :)
3/3 anonim válasza:
Amikor mi voltunk(pár napja) akkor sajnos nagyon nagy hullámok voltam és nem tudott a hajó kikötni,de szerintem általában kiköt ha jó az idő,emellett még megáll 3x a hajó és be lehet mászni,vagy ugrálni a vízbe a hajóról a mély vízbe,aki tud úszni annak egy jó élmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!