Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kérdésem az hogy élhető e...

Zozo86 kérdése:

Kérdésem az hogy élhető e machester vagy liverpool?

Figyelt kérdés

kérdés továbbá hogy tiszta-e és hogy jobb e mint london.

lenne ott állásajánlat azért kérdem.

2012. máj. 27. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A kettő közül inkább Manchester. Liverpool azért nem jó, mert az Egyesült Királyság 10 legszegényebb része közül 5 liverpool-ban található. 2 meg Manchester-ben. Az, hogy tisztább-e mint London, azt nem tudom. London sem feltétlen piszkos, persze nem egy 500 fős svájci faluhoz kell viszonyítani a tisztaságot. Egy világváros sem ragyogóan tiszta.
2012. máj. 27. 15:13
 2/2 anonim válasza:
Én Manchesterben tanultam kint 2 hónapig. Londonnál tisztább, de attól is függ melyik részére mennél, mert van a kb gettó és vannak nagyon szép tiszta kertesházas részek is. A kettő közül én is inkább Manchestert ajánlanám, habár Liverpoolban csak 1 napot voltam várost nézni, de tényleg attól is függ, hogy hol laknál. Mert pl én a először 2 hétig a gettó mellett laktam és a suliba minden nap át kellett rajta sétálnom, az meg tele volt pakisztáni bevándorlókkal, és akkoriban mondanom se kell, nem voltam oda a városért. :/ Viszont utána szállást váltottam és egy nagyon szép környéken laktam és amúgy maga a város rengeteget fejlődött az elmúlt 10 évben.
2013. dec. 28. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!