Melyik élhetőbb szerintetek Canada vagy Franciaország?
(többi lent) FONTOS
Figyelt kérdés
Nah tehát ez a 2 ország ugymond tetszik ahova ugy érzem legalább minimálisan is be tudnék illeszkedni. Csak 1 gond van hogy csak angolul beszélek (bár még csak 17 vagyok) de ez franciába nem jelent gondot? ÉS a másik mint már írtam 17 éves vagyok fiú ha minden jol megy lesz 1 érettségim , és utána milyen szakmát tanuljak hogy e 2 országban bizonyosan találjak munkát?
Jelenleg Canada a világ leggazdagabb, legélhetőbb, legdemokratikusabb országa. Ráadásul ott nemcsak az angollal, de a franciával is boldogulhatsz.
2011. dec. 28. 10:00
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :) És Franciaországrol valaki? De akkor végülis elég csak angolt tudni nem? ahol eddig voltam (tunézia , egyiptom , horvátország sőt még ausztriába is szinte mindenki beszélt angolul) angolul mindenki tudott.
És akkor mi lenne a megfelelő szakma?
2011. dec. 28. 10:06
3/20 anonim válasza:
Kanada sokkal élhetőbb, sőt mi több szerintem szebb is... :D
2011. dec. 28. 10:59
4/20 anonim válasza:
Franciaországban nem fogsz az angollal boldogulni.
2011. dec. 28. 11:51
5/20 anonim válasza:
A Franciak nem beszelnek Angolul es rasszistak mint a franc. Soha nem leszel egyenerteku veluk. Canadaban egy kicsit mas a helyzet. Nincs rasszizmus es az orszag tobb mint a fele bevandorlo. jomagam 3 evet eltem ott. Nem mennek vissza soha, de amig ott voltam nagyon jo volt. A kovetkezo kerdes hogy miert nem mennek vissza... Azert nem mert nem a szomszedban van es nem tusz csak ugy "hazaugrani". A masik a canadai mentalitas volna. Nem tudtam megszokni, hogy nem erti... nem tudja felfogni hogy mit mondok. Egyszeruen csak masok... Ami a kinti Magyarokat illetei.. jo tapasztalatom nem sok volt veluk. Leginkabb semmi. Fiatal vagy meg, igy van idod. Helyedben szarnek az iskolara... nincs ertelme, mert nem ismerik el a "papirod". Ha szakmunkas vagy, ugyis a tudas az ami fontos, de amennyiben "szellemi" munkas vagy... akar haza is mehetsz, mert eloszor a kifogastalan angollal rendelkezoket veszik elore es beloluk is van eleg. Lehet hogy a leirtakrol valakinek mas a velemenye. En ezen atmentem. Ha neked nagybb szerencsed volt, oszd meg a kerdezovel. :) Sok sikert a dontesben. :)
2011. dec. 28. 15:49
6/20 anonim válasza:
Kanada igaz, hogy gazdag, de szerintem élhetetlen, már csak az időjárás miatt is. Javaslom ezerszer inkább Franciaországot, bár ott középfokú francia nyelvtudásnál kevesebbel semmi esélyed nincsen. De szerintem Nagy-Britannia is nagyon jó hely, jobb, mint Kanada.
2011. dec. 28. 17:35
7/20 anonim válasza:
Kanada nagyon jó és élhető ország. Mivel a lakosság nagy része bevándorló vagy annak a leszármazottja, ezért nem nehéz a beilleszkedés. Az angol nyelvtudás elég, de ha Quebec tartományban akarsz dolgozni, oda kell a francia is. Franciaországba nem mennék! Önelégült népség.
2011. dec. 28. 18:03
8/20 anonim válasza:
Az élhetőbb Franciaország. De tudni kell hozzá franciául, ezt mindenki elvárja, az angollal ott semmire sem mész.
Kanadába majdnem lehetetlen legálisan kijutni, és egy elég gáz hely és minden nagyon drága.
2011. dec. 29. 13:32
9/20 anonim válasza:
"Kanadába majdnem lehetetlen legálisan kijutni, és egy elég gáz hely és minden nagyon drága."
Kanadába nem lehetetlen legálisan kijutni, csak egy jó végzettség/szaktudás és jó nyelvtudás kell hozzá. Miért gáz hely? Kanada közbiztonsága messze veri Franciaországét, ahova beengednek minden fekát! A drágaság pedig relatív, mert a fizetéshez képest nem drága.
2011. dec. 29. 15:12
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Így elnézve Canadát találom jobbnak :) de mi az a szakma ami jó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!