Menjek-e Sartira vagy sem? Helyette legyen inkább a Rab sziget? Hogyan döntsek?
Már voltam Sartin. Most azonban van egy másfél éves gyerkőc és emiatt már nem biztos, hogy Sartira mennék, a hosszú út miatt. Nagyon szeretem azt a helyet, ha közelebb lenne, akkor mennék is. De hosszú az út és nagyon messze van.
Rab sziget. lopar - itt is van homokos tengerpart.
Ez a másik lehetőség, ez közelebb van, és új hely. De nem tudom, hogy lenne-e itt olyan esti nyüzsgés, mint Sartin. Lennének-e éttermek, ahol úgy vacsorázom, hogy mellettem a tenger. Itt több a látnivaló is.
2 hét. Mit tegyek? Ti hogyan döntenétek a helyemben?
nos, mi második célunknak Omist néztük ki. Mármint a férjem, én meg utánanéztem és tényleg szép, jó hely! Most már csak szállást nézek.
Azt tudom, hogy ti majd ott kerestek :)
Sajnos én ezt nem merem bevállalni a kicsi miatt, így megpróbálok a homokos tengerpart közelében keresni valamit
Hali, mi július utolsó hetében mennénk Omisba, akkor lennék ott, olyan július 28-tól talán...
ti?
bár sorra jönnek a válaszok, hogy foglaltak az apatmanok :(
nem könnyű, kicsit késő van már szervezni, a jó helyek mind elkeltek
Sartit mi is januárban foglaltuk :) Kedvezmény stb.
Mi is be lennénk zsongva, de hát még válaszok sem jönnek a folyamatos apartman foglalásról. Lehet majd változik a célpont is. Még nagyon átgondoljuk a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!