Kezdőoldal » Utazás » Európa » Menjek-e Sartira vagy sem?...

Menjek-e Sartira vagy sem? Helyette legyen inkább a Rab sziget? Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

Már voltam Sartin. Most azonban van egy másfél éves gyerkőc és emiatt már nem biztos, hogy Sartira mennék, a hosszú út miatt. Nagyon szeretem azt a helyet, ha közelebb lenne, akkor mennék is. De hosszú az út és nagyon messze van.

Rab sziget. lopar - itt is van homokos tengerpart.

Ez a másik lehetőség, ez közelebb van, és új hely. De nem tudom, hogy lenne-e itt olyan esti nyüzsgés, mint Sartin. Lennének-e éttermek, ahol úgy vacsorázom, hogy mellettem a tenger. Itt több a látnivaló is.

2 hét. Mit tegyek? Ti hogyan döntenétek a helyemben?

2012. máj. 16. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na örülök, hogy meghoztam a kedvedet! Szerintem biztos, hogy nagyon jól érzitek majd magatokat! :)) Az a durva, hogy a kislányom bírta közülünk a legjobban. :)) Én is tartottam tőle, hogy mi lesz,de mi sokkal nyűgösebbek voltunk a dugóban pl már, mint Ő, ő elvolt mint a befőtt. Amikor a komphoz értünk, akkor kezdett el már nyűgösködni, de ahogy átértünk, már vittük is a paradicsom partra, amíg a fiúk szállás után nézek, úgyhogy akkor már minden oké volt :)) Kicsit izgulok, mert idén sem foglaltunk szállást, de a tavalyiból is kiindulva, remélhetőleg nem lesz probléma, és olcsón találunk (és hamar). :))
2012. máj. 24. 17:37
 12/18 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint hasonló helyre mentek idén is? Horvátországba?
2012. máj. 24. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát Omis-t néztük ki. :)
2012. máj. 24. 23:00
 14/18 A kérdező kommentje:

nos, mi második célunknak Omist néztük ki. Mármint a férjem, én meg utánanéztem és tényleg szép, jó hely! Most már csak szállást nézek.

Azt tudom, hogy ti majd ott kerestek :)

Sajnos én ezt nem merem bevállalni a kicsi miatt, így megpróbálok a homokos tengerpart közelében keresni valamit

2012. máj. 25. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Abszolút megértem, hogy nem mersz csak úgy nekiindulni, engem is győzködni kellett, de hála az égnek igaza lett a többieknek, és hamar találtunk szállást. :) Szinte minden 3. házra ki volt írva, hogy zimmer frei. :) De azért egy kis félsz idén is van bennem a kicsi miatt.. Bár ahogy ismerem, ahogy meglátja a tengert, minden gondja elszáll...:D addig majd apa keres apartmant. :) Remélem, szép nyaralásotok lesz mindkét helyen!! És remélem, nekünk is összejön Omis. :) Ti mikor mentek?
2012. máj. 26. 08:36
 16/18 A kérdező kommentje:

Hali, mi július utolsó hetében mennénk Omisba, akkor lennék ott, olyan július 28-tól talán...

ti?

bár sorra jönnek a válaszok, hogy foglaltak az apatmanok :(

nem könnyű, kicsit késő van már szervezni, a jó helyek mind elkeltek

2012. máj. 27. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez sajna ilyen...:S Mi egyszer foglaltuk előre, amikor Sartira mentünk, de akkor már januárban letudtuk. Minden évben megfogadjuk,hogy jövőre így csináljuk, aztán valahogy sosem. :) Na de majd jövőre..! :))) Mi még nem tudjuk pontosan mikor megyünk, de augusztus elejére tervezzük. Jaaaj, de messze van még... :)) Már be vagyok zsongva. :))
2012. máj. 28. 09:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Sartit mi is januárban foglaltuk :) Kedvezmény stb.

Mi is be lennénk zsongva, de hát még válaszok sem jönnek a folyamatos apartman foglalásról. Lehet majd változik a célpont is. Még nagyon átgondoljuk a férjemmel.

2012. máj. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!