Kezdőoldal » Utazás » Európa » NIKI legitarsasaggal utazott...

NIKI legitarsasaggal utazott mar valaki? linket csatolok.

Figyelt kérdés

a niki luftfarht-al fogok utazni es vinnem a kutyamat is.nos a neten nem lattam kulonosebb infot errol.mindenfele kutya lehet?amstaff is?

Chania varosbol indulunk becsbe,mivel gorogorszag sajat legitarsasaga nem engedi az amstaffokat,akkor nem lesz baj ha gorogbol indulunk de nemet legitarsasaggal?

[link]

2012. máj. 4. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:
én utaztam már velük,semmi problémám nem volt
2012. máj. 4. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

ja, nekem is van kutyusom, egy shar-pei(dél-kínai,egykor vöröborral itatott harcikutya),mi házikedvencként,családtagként tartjuk,de őt itthon hagytuk...

amúgy semmi gondunk nem volt se a géppel,se a légitársasággal...

2012. máj. 4. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo: marmint kutyaval utaztal es nem volt gond?nem valogatjak a veszelyes kutyafajtakat?lenyegeben ez erdekelne.

en is mar utaztam sokszor kulonfele gepekkel,nem felek,a kutya vegett aggodok csak mivel elso utazasa lesz,es meg csak 6 honapos

2012. máj. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!