Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repultetek aeroflot legitarsas...

Repultetek aeroflot legitarsasaggal?

Figyelt kérdés
Kerlek irjatok rola milyen volt,annyi rosszat hallottam rola.Jappanbol utazok aeroflottal moskvaba onnan haza.a moskvai repuloterrol sem hallottam sok jot.nyugtassatok meg;-)
2011. márc. 25. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi baj, jók az orosz gépek nyugi :) Amúgy meg ha gondok lennének a légitársasággal kilenne tiltva egy csomó légtérről
2011. márc. 25. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
hat igen en is evvel nyugtatom magam.;-)koszi
2011. márc. 25. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
tényleg semmi gond velük. bár ez nem a légitársasághoz tartozik, de remélem van orosz vízumod, mert anélkül átszállni se engednek.
2011. márc. 25. 11:54
 4/9 A kérdező kommentje:
en szlovakia allamporgar vagyok,azt mondtak nem kell vizum.magyaroknak kell vizum meg akkor is ha atszallnak?
2011. márc. 25. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nagyon jó gépeik vannak. A repülőtérről milyen rosszat mesélt valami nagyon okos? Ugyanis pl Seremetyevo - gondolom oda mész - teljesen kifogástalan, európai színvonalú. Ha meg tranzit utas vagy nem kell vízum.
2011. márc. 25. 19:50
 6/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom.Tranzit utas lesszek,csak atszalok.akkor nem kell felnem,koszike.
2011. márc. 26. 03:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én Hong Kongba repültem Aeroflottal és nagyon tetszet. A legjobb, hogy olcsó és gyorsabb, mint pl. Londonon keresztül menni Ázsiába. Az étel jó volt a személyzet elfogadható és ami a legjobb volt, hogy viszonylag sok hely van.

Azért a Seremetyevo F terminál nem a legmodernebb, ráférne egy felújítás. Kevés a hely, nem dohányosoknak nem a legjobb, mert lényegében szabadon lehet dohányozni (vannak kijelölt helyek, de azok nincsenek elzárva, ezért lényegében a füst bejárja az egész terminált), pénzváltó nincs csak automata (eurot és dollárt fogad el). Vannak boltok de elég drágák.

2011. márc. 26. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:
koszike nagyon.akkor euroval nem lehet fizetnia repuloteren?
2011. márc. 27. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet fizetni Euroval, de pl. kisebb boltok csak rubelt fogadnak el. (F terminálon)
2011. márc. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!