Valaki, aki mostanában repült a Ryanair légitársasággal tudna segíteni?
Az a helyzet, hogy Németországba szeretnék utazni pár napra látogatóba, és náluk találtam nagyon olcsó jegyeket a célállomásomhoz legközelebb eső helyen. Tudom, hogy azért ilyen olcsó, mert fapados, éppen ezért lennék kíváncsi rá, hogy mennyi extra pénzt kell fizetni egyéb szolgáltatásokért?
Pl.: check-in, illeték, csomag (igazából feladott csomag nem lenne, csak fedélzeti, azért is kell fizetni?), egyebek?
A segítséget előre is köszönöm. A weboldalukon sajnos nem tudtam teljesen kiigazodni.
Kezd el a foglalást (amíg az utolsó FIZET gombot meg nem nyomod úgysen érvényes) és akkorlátod mennyi lesz a végleges költség.Sajnos a ryannél legalább a duplája lesz.
kézipoggyász benne van az árban,biztosítás hülyeség
Az ingyen online chekck-inre csak annyit, hogy amikor inditod a foglalast, akkor ingyenes, majd mikor listazza, h akkor mit is fogsz fizetni, 6 font utankent, illetve 7 font utankent az, h kifizethesd az egeszet bankkartyaval... Kicsit bosszanto, de meg igy is ez volta legolcsobb megoldas. A jegyem adokkal, illetekkel egyutt 36 font, ez egyeb koltsegek (tobbek kozt az ingyenes online check-in) megdobta 64 fontra... Itt a "szamla":
PAYMENT DETAILS
********36.24 GBP Total Fare
*********0.00 GBP Taxes, Fees & Charges
*********4.00 GBP Passenger Fee: EU 261 Levy
*********0.50 GBP Passenger Fee: ETS
********12.00 GBP Passenger Fee: Web Check in
********12.00 GBP Passenger Fee: Administration Fee
********64.74 GBP Total Paid
Asszem, ideje reklamalo levelet irni nekik.... :) (es bocsnat az offert)
Igen, nekem is így volt, de még adminisztrációval együtt is kemény 6.500 ft lett a jegyem oda-vissza Németországba, szóval nincs panaszom :D
Plusz előre elolvastam a weboldalukon, hogy van adminisztrációs díj, úgyhogy abszolút nem voltam meglepve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!