Valaki, aki mostanában repült a Ryanair légitársasággal tudna segíteni?
Az a helyzet, hogy Németországba szeretnék utazni pár napra látogatóba, és náluk találtam nagyon olcsó jegyeket a célállomásomhoz legközelebb eső helyen. Tudom, hogy azért ilyen olcsó, mert fapados, éppen ezért lennék kíváncsi rá, hogy mennyi extra pénzt kell fizetni egyéb szolgáltatásokért?
Pl.: check-in, illeték, csomag (igazából feladott csomag nem lenne, csak fedélzeti, azért is kell fizetni?), egyebek?
A segítséget előre is köszönöm. A weboldalukon sajnos nem tudtam teljesen kiigazodni.
Én kevesebb, mint 20.000 Ft-ból mentem ki Spanyolországba úgy, hogy először Dublinba mentem, és onnan Santanderbe.
Ez már 3-4 éve volt... De annyit fizettem, amit először írtak, amikor kerestem, melyik nap menjek, hogy olcsó legyen.
Kérjetek Prepaid MasterCard kártyát! (Neteller, vagy Moneybookers). Ezekkel nincs adminisztrációs díj, és amit az első oldalon látsz teljes összeget, ahol a dátumokat választod ki, az valóban a végösszeg lesz. A Neteller kártyának nincs éves díja és valódi dombornyomott kártya, a Moneybookers éves díja 10 euró, és MasterCard electronic.
Sok hasznos infó ezekről: [link]
"******12.00 GBP Passenger Fee: Administration Fee "
Jaja, az előző hozzászóló jól beszélt. Ha lett volna ilyen kártyád akkor ezt a 12 fontot simán megspórolhattad volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!